Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kişi forumda dalga konusu olmuştu. Bir konuda YKS’ya gireceğini, başka konu da LGS’ye çalıştığını iddia ediyordu. Farklı konularda farklı şeylerden bahsediyordu. Açtığı konularda saçmaydı. Banlandı mı yoksa troll olduğu ortaya çıktığı için girmiyor mu artık?
Gittiği için çok mutluyuz.

Cevabını III. Osmanın profilinde vermiştiler.
Eki Görüntüle 25519
Ben kendisinin psikolojisi bozulduğunu düşünmüştüm zaten öyle konular açıyordu birkaç tavsiye vermiştim kendisine buradan sesleniyorum ona hocam trolluk filan boş iş adam gibi bu forumu düzgün kullanırsan işine çok yarar burada bir sürü yardım edecek çok kişi var forumu iyi kullanırsan sana hayatında çok şey katar. Çünkü burada ki insanlar bilgili size yardımları çok olur umarım bir an önce böyle şeylerden kurtulursun demekten başka diyeceğim bir şey yok. Halen psikolojisi bozulduğunu düşünüyor muyum evet normal insan böyle şeyler yapmaz.

Yeni hesap açıp gelebilir ama düzgünce davranırsa hiçbir sorun olmaz. Psikolojisi bozuk olduğu için böyle bir şey yapıyorsa burada ki arkadaşlar ve ben dahil ona yardımcı oluruz trolluk filan boş iş. Bu forum ona çok şey katar gelsin burada güzelce takılsın arkadaşlık edinsin ben bu forumda @Emile A239 @4075 @2195 @Algos @3268 @792 @143 @Pcbilgilisi @1538 @cenazeyebekleriz @3586 gibi arkadaşlar edindim Hepsi'de çok iyi insanlar forumda böyle insanların sana katkısı'da Sevgisi'de çok olur bu yüzden gelsin böyle dostlar böyle iyi insanlar edinsin. Bilgi alsın bu forumun katkısı ona çok olur. Buraya forum deyip geçmemek gerek burada ki insanlar sana öyle bir bilgi verir ki hayatında çok olumlu ve işine yarar bilgi öğrenirsin.

Son düzenleme:
Kendisinin daha önceki forumda başka nickle trollük yaptığını iddia eden arkadaşlar vardı. İddiaları doğru çıkmış olmalı ki ban yemiş.

• Beğendim
İfadeler: 995
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.