Forumdan biri 2.elden sahte 3060'a denk gelip konu açsa da hem YouTube'a video çıkar hem sosyal tarafının etkileşimi yükselir :d
Hocam o değil de benim son yaşadığım olaylardan biri video konusu olabilir:

Konuya dönersek:

@Recep Baltaş gerekenleri demiş. Daha fazla iş düşer mi bize? Düşmez sanırım.

Hocam o değil de benim son yaşadığım olaylardan biri video konusu olabilir:

Konuya dönersek:

@Recep Baltaş gerekenleri demiş. Daha fazla iş düşer mi bize? Düşmez sanırım.
Anakartla işin bitince yollarsan yapmak isterim. Benim de aklımdan geçti bu.

Son düzenleme:
Technopat benim önerdiklerimi yapsaydı izlenmeleri artardı. Benim yaptığım bazı videolar kısa sürede 200.000 izlenmeye ulaştı. Ama ben Technopat'ta tek karar alıcı değildim. Bu sorunu çözmek için ayrıldım zaten. Ayrılırken bile çekmem gereken yüzlerce video bekliyordu sırada ama her işi yapan Recep olunca Recep hangi birini çeksin?

Anlıyorum, üzücü. Ben açıkçası sizin orada neredeyse en üst düzey yetkili olduğunuzu düşünüyordum. Zaten ben son 1-2 yıldır neredeyse hiç Technopat videosu izlemedim, nedeni çok monoton ve dediğiniz gibi yapaydı videolar. Techolay YouTube kanalında daha çok Türkiye şartlarına uygun değil de üstte birinin daha yazdığı gibi premium seviye LTT tarzı çekmek daha iyi olabilir. 1 kanal dışında Türkiye'de öyle bir editör yok. Umarım bütçe ve gereken sponsorluklar olur.

Türkiye'de güncel olarak YouTube üzerinde minidump analiz konusunda yardımcı olan bir teknoloji kanalı yok. Technopat'taki videolar da yıllar öncesinden. Bence bu konuda bir seri yapılabilir, insanların ilgisini çekecektir. Yardımcı da olacaktır, sosyal kısmına da üye kazandıracaktır.

Türkiye'de güncel olarak YouTube üzerinde minidump analiz konusunda yardımcı olan bir teknoloji kanalı yok. Technopat'taki videolar da yıllar öncesinden. Bence bu konuda bir seri yapılabilir, insanların ilgisini çekecektir. Yardımcı da olacaktır, sosyal kısmına da üye kazandıracaktır.

Bence mantıklı, ben Technopat foruma YouTube'daki minidump analizlerini izledikten sonra sonra katılmıştım. @Recep Baltaş