3 yıla bile gerek yok bence şu an bile yaşına göre kalabalık bir forumuz. 1.5 yıla bence Technopat'la yarışır bu forum.
Çok kişi yok aslında ama paylaşımı yapılmamasına rağmen kalabalığız. 1.5 yıl da olabilir ama tam bir ortam oluşmaz 1.5 yıla.
3 yıla bile gerek yok bence şu an bile yaşına göre kalabalık bir forumuz. 1.5 yıla bence Technopat'la yarışır bu forum.
Çok kişi yok aslında ama paylaşımı yapılmamasına rağmen kalabalığız. 1.5 yıl da olabilir ama tam bir ortam oluşmaz 1.5 yıla.
Hocam o değil de benim son yaşadığım olaylardan biri video konusu olabilir:Forumdan biri 2.elden sahte 3060'a denk gelip konu açsa da hem YouTube'a video çıkar hem sosyal tarafının etkileşimi yükselir :d
Anakartla işin bitince yollarsan yapmak isterim. Benim de aklımdan geçti bu.Hocam o değil de benim son yaşadığım olaylardan biri video konusu olabilir:
SanDisk Ultra Flair düşük okuma yazma hızı
Merhaba. SanDisk Ultra Flair'e sahibim ve USB 3.0 portunda çalışıyor. Fakat okuma yazma hızı çok düşük. Bir çözümü var mı? Aldığım hızlar: @Recep Baltaş yardımcı olabilme şansınız var mı? Sistem: Intel Core i3 2120 8 GB RAM Esonic H61FHL 500 GB HDD GeForce GT 220 1 GBtecholay.net
Konuya dönersek:
@Recep Baltaş gerekenleri demiş. Daha fazla iş düşer mi bize? Düşmez sanırım.
Yeni sistem topladığımda neden olmasın? Elbette yollarım.Anakartla işin bitince yollarsan yapmak isterim. Benim de aklımdan geçti bu.
Technopat benim önerdiklerimi yapsaydı izlenmeleri artardı. Benim yaptığım bazı videolar kısa sürede 200.000 izlenmeye ulaştı. Ama ben Technopat'ta tek karar alıcı değildim. Bu sorunu çözmek için ayrıldım zaten. Ayrılırken bile çekmem gereken yüzlerce video bekliyordu sırada ama her işi yapan Recep olunca Recep hangi birini çeksin?
Bu anakartın yanında sürücü CD’si geliyordu ve internette yoktu. Technopat’ta paylaşmıştım. Hala teşekkür mesajı geliyor.Anakartla işin bitince yollarsan yapmak isterim. Benim de aklımdan geçti bu.
Türkiye'de güncel olarak YouTube üzerinde minidump analiz konusunda yardımcı olan bir teknoloji kanalı yok. Technopat'taki videolar da yıllar öncesinden. Bence bu konuda bir seri yapılabilir, insanların ilgisini çekecektir. Yardımcı da olacaktır, sosyal kısmına da üye kazandıracaktır.