İndirimde 650 TL (21 dolar)'a düşüyor, sizce değer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Müzikalite
Başarılı
Hocam Forza 4'ü de oynadım 5'i de. Bence 4'ün en üst sürümünü al onun yerine.İndirimde 650 TL (21 dolar)'a düşüyor, sizce değer mi?
4 Ultimate var zaten bende hocam, 300 saatim mi ne vardı 4'deHocam Forza 4'ü de oynadım 5'i de. Bence 4'ün en üst sürümünü al onun yerine.
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Patates oyun. Araç sesleri fiyasko. Harita fiyasko. Yarış yapmak zevksiz. Bodoslama maymun gibi dalıyorsunuz. Keyifli virajlar yok.
Crew Motorfest tercih ederdim arcade için.
Kahkaha attım bu yoruma
Hocam birazdan linç yiyebilirsiniz. Forzacılar affetmez bende alttan alıyorum yorumu şimdilik.
mr.esat
Üstün
Beğenmedim atanlar sürü psikolojisi tayfa, FH serisi kadar yarış yapmanın primat standartlarında olduğu, bomboş bir haritanın olduğu, araç seslerinin de osuruktan farksız olduğu bir oyun yok.
Araba oyuunu kültürünüz FH'dan ibaretse demek.
GT3 RS'le alakası yok sesin. Forza serisinin eski efsane ses yönetmeni Gran Turismo'ya geçti diye biliyorum, nereden bildiğimi hatırlamıyorum. FH 3'ten sonra ve yeni Forza Motorsport'larda ciğer namına bir şey yok. Hiçbir motor sesi karakteristik değil. Oyun piyasasında sesleri Forza kadar çirkin bir oyun yok şu anda.
Araba oyuunu kültürünüz FH'dan ibaretse demek.
GT3 RS'le alakası yok sesin. Forza serisinin eski efsane ses yönetmeni Gran Turismo'ya geçti diye biliyorum, nereden bildiğimi hatırlamıyorum. FH 3'ten sonra ve yeni Forza Motorsport'larda ciğer namına bir şey yok. Hiçbir motor sesi karakteristik değil. Oyun piyasasında sesleri Forza kadar çirkin bir oyun yok şu anda.
Son düzenleme:
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
İndirimde 650 TL (21 dolar)'a düşüyor, sizce değer mi?
Bu arada her türlü değer alınır.
mr.esat
Üstün
Yedim Forza'nızı, ayak kokuyor oyun. 600 TL'ye değecek bir oyun değil.Kahkaha attım bu yoruma
Hocam birazdan linç yiyebilirsiniz. Forzacılar affetmez bende alttan alıyorum yorumu şimdilik.
Müzikalite
Başarılı
Hocam o zaman 5'i almanı asla önermiyorum, hem de hiçbir sürümünü. Aynı oyun zaten, cidden bak. Paran cebinde kalsın.4 Ultimate var zaten bende hocam, 300 saatim mi ne vardı 4'de![]()
mr.esat
Üstün
4 varken de ekstra para vermeye değecek bir oyun da değil.Kahkaha attım bu yoruma