Oyunun dosyalarını SHA1 olarak doğruladım. Oyun dosyaları tamamen orijinal, herhangi bir virüs yok. Korsan dosyalarını tamamen kaldırıp farklı bir yolla oyunu açıp oynuyorum.

Bir de gerçek bilgi mi bilmiyorum ama Forza Horizon 6 galiba 60.000 kişi civarı anlık online oyuncu sayısına ulaşmış, öyle söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun dosyalarını SHA1 olarak doğruladım. Oyun dosyaları tamamen orijinal, herhangi bir virüs yok. Korsan dosyalarını tamamen kaldırıp farklı bir yolla oyunu açıp oynuyorum.

Bir de gerçek bilgi mi bilmiyorum ama Forza Horizon 6 galiba 60.000 kişi civarı anlık online oyuncu sayısına ulaşmış, öyle söyleniyor.

Şu an iniyor 110 indi 3 parttan. Bakalım, merak ettiğim konu açılışta sadece Microsoft hesabı ile eskisi gibi mi girdiniz? Herhangi bir Steam fix var mı?

Şu an iniyor 110 indi 3 parttan. Bakalım, merak ettiğim konu açılışta sadece Microsoft hesabı ile eskisi gibi mi girdiniz? Herhangi bir Steam fix var mı?
Xbox uygulamasındaki hesaba otomatik giriş yaptı direkt. Crack yapanlar var fakat ben yapmadım. Bütün korsan dosyalarını kaldırdım. Steam_appid.txt dosyasının içeriğini 480 yaptım. Oyunu .exe den açınca direkt spacewar açılıyor. İlerleyen yerlerde problem yaşatırmı bilmiyorum bir kaç yarış yaptım problem olmadı.

Hatta oyun şu an online sanırsam. Rastgele dolaşırken farklı oyuncular gördüm aralarında türk'te vardı.

Xbox uygulamasındaki hesaba otomatik giriş yaptı direkt. Crack yapanlar var fakat ben yapmadım. Bütün korsan dosyalarını kaldırdım. Steam_appid.txt dosyasının içeriğini 480 yaptım. Oyunu .exeden açınca direkt spacewar açılıyor. İlerleyen yerlerde problem yaşatır mı bilmiyorum birkaç yarış yaptım problem olmadı.

Hatta oyun şu an online sanırsam. Rastgele dolaşırken farklı oyuncular gördüm aralarında Türk'te vardı.

Siz sezon içinden onlineye bağlanmazsanız rastgele isimde araçlar geziyor şehirde eski oyunlardaki mantık Forza sezonunun cracklide açık olduğunu sanmıyorum şu anlık.

Hatta oyun şu an online sanırsam. Rastgele dolaşırken farklı oyuncular gördüm aralarında türk'te vardı.
Mapte bu şekilde gözüküyorlarsa bot oluyorlar.

1778486993786.webp

İçi boşsa online oyuncudur.

Siz sezon içinden onlineye bağlanmazsanız rastgele isimde araçlar geziyor şehirde eski oyunlardaki mantık Forza sezonunun cracklide açık olduğunu sanmıyorum şu anlık.
Online tarafını çok fazla bilmiyorum. Forza horizon 4 ve 5'te korsan oynayanlarla orijinal oynayanlar aynı sunucuya girebiliyor ama. Microsoft oyun sahipliğini doğrulamıyor anladığım kadarıyla. Gamepass'te oynarken bir arkadaş korsan oynuyordu aynı lobiye giriyorduk. Muhtemelen Forza Horizon 6'da oyun tam çıktığında aynı yöntemle online oynanılabilir.

Online tarafını çok fazla bilmiyorum. Forza Horizon 4 ve 5'te korsan oynayanlarla orijinal oynayanlar aynı sunucuya girebiliyor ama. Microsoft oyun sahipliğini doğrulamıyor anladığım kadarıyla. Game Pass'te oynarken bir arkadaş korsan oynuyordu aynı lobiye giriyorduk. Muhtemelen Forza Horizon 6'da oyun tam çıktığında aynı yöntemle online oynanılabilir.

Evet Forza Horizon 5 ilk çıktığında almadan önce 1 hafta kadar öyle oynamıştım yeni bir Microsoft hesabı açarak birlike girebiliyorduk şu anda bir hatayla uğraşıyorum sizde olmuş muydu bu?

1778487745238.webp