Mapte bu şekilde gözüküyorlarsa bot oluyorlar.

Eki Görüntüle 248226

İçi boşsa online oyuncudur.
Harita ya basınca göremiyorum ama minimapte kişiye yaklaşınca içi boş gözüküyor. Ağ Teşhisinde ise her şey çevrim içi gözüküyor. Avrupa sunucusu 50 ping gözüküyor.

1778489360978.webp

İyi oldu. Forza Horizon 4'ten beri 4'e sadece yeni araçlar ve Meksika, Japonya haritası getirdikleri için gram üzülmedim. İlk defa bir oyunun kırılmasına ve yayılmasına sevindim. 4'e getirilen DLC'ye 70 dolar veremem.

Her neyse, kullanip da bu boyutlari goruyorlarsa nirvanalarda bir doku kalitesi bekliyorum.
Maalesef öyle bir şey olmayacak çünkü yalan olmasın göstergelere kadar aynı 4 ve 5'le.

@alp15eren Hocam bu arada oynadığınız sürüm direkt full sürüm mü ve Xbox başarımları veriyor mu?

Son düzenleme:
Steam'den alanlar için oyunu erkenden yükleme seçeneği olacak mı? Xbox'ta açılmış galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun indi bende ama açmaya korkuyorum, ban yersem diye. Ethernet kablosunu direkt çekip girsem bir şey olmaz galiba.

HWID ban mevzusu doğru mu bir de? Doğruysa adamlar kendi açıklarını böyle kapatıyorlarsa diyecek bir şey yok.
Oyun haber sayfaları etkileşim amaçlı "9999 yılına kadar banlıyorlar" gibi bir ifade kullanmış. Hiçbir yerde kaynağı yok. Yabancı sayfalarda da göremedim.