Windows güncel mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Güncel oyunu resetledim 2-3 kere açıldı şimdi.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Harita ya basınca göremiyorum ama minimapte kişiye yaklaşınca içi boş gözüküyor. Ağ Teşhisinde ise her şey çevrim içi gözüküyor. Avrupa sunucusu 50 ping gözüküyor.
O zaman online hocam. Oyunun çıkış tarihi gelmeden online sunucuları açtılarsa göze almışlardır kırılma mevzusunu herhalde.Harita ya basınca göremiyorum ama minimapte kişiye yaklaşınca içi boş gözüküyor. Ağ Teşhisinde ise her şey çevrim içi gözüküyor. Avrupa sunucusu 50 ping gözüküyor.
Eki Görüntüle 248234
Farid
Uzman
İyi oldu. Forza Horizon 4'ten beri 4'e sadece yeni araçlar ve Meksika, Japonya haritası getirdikleri için gram üzülmedim. İlk defa bir oyunun kırılmasına ve yayılmasına sevindim. 4'e getirilen DLC'ye 70 dolar veremem.
@alp15eren Hocam bu arada oynadığınız sürüm direkt full sürüm mü ve Xbox başarımları veriyor mu?
Maalesef öyle bir şey olmayacak çünkü yalan olmasın göstergelere kadar aynı 4 ve 5'le.Her neyse, kullanip da bu boyutlari goruyorlarsa nirvanalarda bir doku kalitesi bekliyorum.
@alp15eren Hocam bu arada oynadığınız sürüm direkt full sürüm mü ve Xbox başarımları veriyor mu?
Son düzenleme:
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Evet direkt Steam sunucularına yüklenen sürüm. Online vs. çalışıyor. Başarım açtığım zaman direkt orijinal gibi bildirim atıyor.@alp15eren Hocam bu arada oynadığınız sürüm direkt full sürüm mü ve Xbox başarımları veriyor mu?
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Oyun indi bende ama açmaya korkuyorum, ban yersem diye. Ethernet kablosunu direkt çekip girsem bir şey olmaz galiba.
HWID ban mevzusu doğru mu bir de? Doğruysa adamlar kendi açıklarını böyle kapatıyorlarsa diyecek bir şey yok.
HWID ban mevzusu doğru mu bir de? Doğruysa adamlar kendi açıklarını böyle kapatıyorlarsa diyecek bir şey yok.
Oyun haber sayfaları etkileşim amaçlı "9999 yılına kadar banlıyorlar" gibi bir ifade kullanmış. Hiçbir yerde kaynağı yok. Yabancı sayfalarda da göremedim.Oyun indi bende ama açmaya korkuyorum, ban yersem diye. Ethernet kablosunu direkt çekip girsem bir şey olmaz galiba.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Oyun haber sayfaları etkileşim amaçlı "9999 yılına kadar banlıyorlar" gibi bir ifade kullanmış. Hiçbir yerde kaynağı yok. Yabancı sayfalarda da göremedim.
Tamamdır sağ olun.
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-