Sitenin ismini ucundan veya sansürlü söyleme şansınız var mı? Sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü geçen bir moderatör Call of Duty Modern Warfare II indirme linki istedi.
Ben game ile başlayan siteden indirdim. Ama dodi gibi yerlerden indirmeniz daha iyi olur. Benim site pek sağlıklı değil çünkü. İndirme bittiği gibi bütün dosyaları steam ile aynı mı diye doğruladım zaten.

Resmi açıklamaya göre oyunu oynayanlara geçmiş olsun. Ban atması kabul edilebilir de donanım banı biraz fazla abartı geldi. Bir de ön yüklemeden kaynaklı hatalarını kabul etmemeleride ayrı bir saçmalık olmuş.

Resmi açıklamaya göre oyunu oynayanlara geçmiş olsun. Ban atması kabul edilebilir de donanım banı biraz fazla abartı geldi. Bir de ön yüklemeden kaynaklı hatalarını kabul etmemeleride ayrı bir saçmalık olmuş.

Kendi hatalari evet ancak ban atmalari gayet iyi.

Ban da abartı bence. Sızdırmasalarmış oyunu. Neyse iyi ki hala girmedim oyuna.

Son düzenleyen: Moderatör:

10 saattir yayında nicki belli olan adamı banlamadılar kimi banlıyor bunlar ya? Tamamen planlı olduğundan artık kesin olarak emin olmaya başladım.