Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bu tarz ürünler üretiyoruz ve Instagram'da satışa hazırlanıyorum. Fakat arka plan hoşuma gitmiyor. Hangi uygulamaları önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_2407.webp
    IMG_2407.webp
    261,9 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_2387.webp
    IMG_2387.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 99
Remove.bg en basiti tek tık, hiç seçmeden kendisi ayarlıyor direkt hay hay. Profesyonel bir hesapsa Photoshop gibi uygulamalardan halledin. Belirtmeye gerek var mı bilmem ama şeffaf arkaplanı için .png formatını tercih etmekte daha iyidir. Bunun dışında online site olarak Pixlr var önerebileceğim.
Hem arka plan oluşturmak hem de silmek için Canva gibi mobil uygulamalar da var, arka plan silme diye aratabilirsiniz.

Photoshop ve Photoshop bilen birini öneriyorum. Telefonda bu tarz şeyleri yaptığını vaat eden uygulamalar profesyonel sonuç vermiyor.

Haklısınız. Fakat daha bu internet sektörüne daha başlamadan bu paraları vermeyi düşünmüyorum. En iyisi olduğu gibi pazalayacağım.

Son düzenleme:
Photopea kullanarak yapabilirsiniz. Adobe ile benzerler. Bu işlemi yapmak içinde uzman olmaya gerek yok. YouTube'dan açıp 2 dakika içerisinde bu işlemi öğrenirsiniz, gerçekten zor değil.