11100

Becerikli
Merhaba,

FDM ile Torrent Resident Evil 8 village indiriyordum ama az önce bir kısmı bitmişken hata verdi. Hata da dosya virüslü olabileceği veya zararlı yazılım olabileceği için indirme işlemi durduruldu dedi. Ama dosyanın indirdiği kısmını Malwarebytes ile tarattığımda hiçbir şey bulmadı. Şu an devam ediyorum aynı oyunu kaldığı yerden indirmeye. Hata vermedi tekrardan. Korsana destek yok denmesin oyun pahalı olduğu için korsan indirdim. Ben şimdi Torrent dosyasını FDM ile indirmeye devam edip setupı açmadan önce taramalar falan yapsam ve sonucunda virüs bulamazsam sorun çıkar mı sizce? Şu an yüzde 17 de.

Hocam 0trrntoyunindir sitesinden en alttaki Torrent bağlantısından indirdim. Forumdan biri önermişti.
İlk defa duyuyorum ismini. Saçma sapan yerlerden oyun indirmeyin bana kalırsa.

Bu program ne işe yarıyor hocam bu arada?
Torrent istemcisi, Qbittorrent gibi bir program. Hep bunu kullandım torrent indirdiğim zaman, dosya güvensiz diye bir uyarı vs. almadım indirmeyi yarıda kesen.

Hocam peki qbittorent ve transmission arasından hangisi daha iyidir? Ayrıca yakın zamandan itibaren Torrent için FDM kullanmaya başlamıştım.