Daha önce hatta dün kendi sitesinden merak etmek için 3 tane farklı kompinasyonlu dosyaysını indirdim. 3 tane ZIP şeklindeydi dosyalar. 3 dosyayı tek tek tarattım çok kötü sonuçlar çıkmadı. Temiz çıktı coğu. 1-2 program buluyor ama onlar pek takılacak şeyler değil diye düşünüyorum.

3 dosyanın içindekileri "maxsecure" trojan virüsü olarak algılıyor. Sadece bu zaten algılayan. Üstelik ben resmi sitesinden indirdiğim halde böyle.

Donanım Arşivi'nin vermiş olduğu dosyalar zaten orijinal dosyalar o yüzden farklı bir yerden indirmediğiniz sürece kafaya takmayın.

Bu modu binlerce insan kullandı bu videolardan sonra. Çok takılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. VirusTotal sonuçları temiz.

Modları bu site üzerinden indirin bundan sonra:

@KroX

Kendi sitesinden indirin bir de öyle taratmayı deneyin.

Bu attığınız link temiz fakat bu sadece FSR 3 destekleyen oyunlarda çalışıyor diye biliyorum.

@792 bu konuya da bakabilirsin kartın RTX bir kart değil ise:

Kaspersky sizin rehberinizdeki indirme linkindede virüs algıladı. Bir yüzüne su çarptırmam lazım galiba kendinde değil gibi.

Şu an kendi orijinal sitesinden indirseniz bile VirusTotal ve Kaspersky yine trojan olarak algılayabilir.
VirusTotal tek virüs algılayan oluyor. Yani orijinal sitesinden indirseniz bile aynı değerleri verebiliyor.

DLL. Değişikliği olduğu içinde böyle algılıyor olabilir. Benim kullandığım ücretli modlarda bile VirusTotal 1-2 tane buluyor. Kaspersky temiz olarak gözüküyor o modlarda. Yani milleti boş yere galyana getirmeye gerek yok. Neye görede böyle bir kanıya vardınız onu da anlamış değilim.

Bir kanıya vardığım yok ki ne alaka kendi kendine bir düşünce oluşturmuşsun :(. İnsanlar dikkatli olsun diye gönderiyi paylaşacaktım 🤷‍♂️.

Bir kanıya vardığım yok ki ne alaka kendi kendine bir düşünce oluşturmuşsun :(. İnsanlar dikkatli olsun diye gönderiyi paylaşacaktım 🤷‍♂️.

Bir şey belli olmamışken demişsiniz ondan dedim. :)

Bu attığınız link temiz fakat bu sadece FSR 3 destekleyen oyunlarda çalışıyor diye biliyorum.

Bu attığım link sizin Donanım Arşivi'nin linki ile aynı program. Orijinal sitesi.

Bir şey belli olmamışken demişsiniz ondan dedim. :)

Bu attığım link sizin Donanım Arşivi'nin linki ile aynı program. Orijinal sitesi.
Yok hocam altta da FSR 2 to FSR 3 indirme linki var oradan indirdim ikisi de farklı dosyalar değil mi? Siz üsteki DLSS to FSR 3 mod indir yerini indirmişsiniz galiba.

Bir güncellemeye yapayım Malwarebytes hiçbir şey bulmuyor dosyalarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam alttada FSR 2 to FSR 3 indirme linki var oradan indirdim siz üsteki DLSS to FSR 3 mod indir yerini indirmişsiniz galiba.

Şöyle diyeyim. Şu an piyasada 2 tane FSR 3 modu yapan yer var. 1. Benim üstte attığım link. DLSS-TO-FSR3. Bu sadece NVIDIA kartlar ile çalışıyor.

2. Olarak bu sitede olan dosyalar. Bu attığım Google Drive linki hem AMD hem NVIDIA kartlada çalışıyor.

Siz Donanım Arşivi'nden indirdiğiniz dosyaları silin. Zararlı olduğunu düşünmüyorum ama siz yine de tekrar orijinal sitesinden en son sürümü indirin. Mesela bazen korsan oyunlarda sorun olmamasına rağmen virüs programları DLL dosyasını virüs olarak algılayabiliyor. Yine sorun olmuyor ama uyarı verince hali ile insanlar tedirgin oluyor.

Mesela, Windows Defender var mı bilmiyorum sizde ama çoktan bu dosyaları uçurması lazımdı. Bir şey olduğundan değil ama değiştirilmiş DLL içeriği için algılıyor olabilir. Tabii bu yine virüs varsa olmadığını anlamına gelmiyor. Dediğim gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Orijinal sitesinden indirin.

Şöyle diyeyim. Şu an piyasada 2 tane FSR 3 modu yapan yer var. 1. Benim üstte attığım link. DLSS-TO-FSR3. Bu sadece NVIDIA kartlar ile çalışıyor.

2. Olarak bu sitede olan dosyalar. Bu attığım Google Drive linki hem AMD hem NVIDIA kartlada çalışıyor.

Siz Donanım Arşivi'nden indirdiğiniz dosyaları silin. Zararlı olduğunu düşünmüyorum ama siz yine de tekrar orijinal sitesinden en son sürümü indirin. Mesela bazen korsan oyunlarda sorun olmamasına rağmen virüs programları DLL dosyasını virüs olarak algılayabiliyor. Yine sorun olmuyor ama uyarı verince hali ile insanlar tedirgin oluyor.

Mesela, Windows Defender var mı bilmiyorum sizde ama çoktan bu dosyaları uçurması lazımdı. Bir şey olduğundan değil ama değiştirilmiş DLL içeriği için algılıyor olabilir. Tabii bu yine virüs varsa olmadığını anlamına gelmiyor. Dediğim gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Orijinal sitesinden indirin.
Ekran görüntüsü 2024-01-12 154051.webp

:rofl:
Teşekkürler yardımcı olduğunuz ve bilgilendirdiğiniz için bilgisayara az kalsın format atıyodum beni büyük bir uğraştan kurtadınız :) .

Bende de böyle. Virüs programların veri tabancı güncellenmiş olabilir.

Bu linkler bazı sürümlerin sonuçları. Bunlarda da gözüküyor. Önceden 1-2 tane güzüküyordu. Taratanlar illa vadır. dll ben yine aynı fikirdeyim. dll dosyalarını değiştirdiği için buluyor yüksek ihtimalle. Siz yinede kafam rahat olsun bu programları kullanmıyacağım artık diyorsanız format atabilirsiniz.

Bende de Kaspersky var ama tarattığım zaman sorun yoktu. Veri tabanı güncellemesinden sonra herhalde tehdit olarak algılıyor.

Burada paylaşılan link orijinal link. Buradan indirdiğinizde sorun çıkmaması lazım.