Daha önce hatta dün kendi sitesinden merak etmek için 3 tane farklı kompinasyonlu dosyaysını indirdim. 3 tane ZIP şeklindeydi dosyalar. 3 dosyayı tek tek tarattım çok kötü sonuçlar çıkmadı. Temiz çıktı coğu. 1-2 program buluyor ama onlar pek takılacak şeyler değil diye düşünüyorum.
3 dosyanın içindekileri "maxsecure" trojan virüsü olarak algılıyor. Sadece bu zaten algılayan. Üstelik ben resmi sitesinden indirdiğim halde böyle.
Donanım Arşivi'nin vermiş olduğu dosyalar zaten orijinal dosyalar o yüzden farklı bir yerden indirmediğiniz sürece kafaya takmayın.
Bu modu binlerce insan kullandı bu videolardan sonra. Çok takılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. VirusTotal sonuçları temiz.
Modları bu site üzerinden indirin bundan sonra:
![]()
dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen)
Adds AMD FSR 3 Frame Generation to games by replacing Nvidia DLSS-G Frame Generation (nvngx_dlssg).www.nexusmods.com
@KroX
Kendi sitesinden indirin bir de öyle taratmayı deneyin.
Bu attığınız link temiz fakat bu sadece FSR 3 destekleyen oyunlarda çalışıyor diye biliyorum.
@792 bu konuya da bakabilirsin kartın RTX bir kart değil ise:
Rehber: FSR3 + Frame Generation mod kullanım rehberi
Merhaba, hoş geldiniz. Bugün sizlere naçizane 750 TI kartımla bile Cyberpunk 2077 gibi bir oyunda nasıl 50-70 FPS arası alabildiğimden bahsedeceğim. Başlamadan önce not: Bahsedilen mod sadece NVIDIA 2000-3000 serisi gibi kartlar için özel değildir, 1000 serisi hatta benim kullandığım gibi 700...techolay.net
Kaspersky sizin rehberinizdeki indirme linkindede virüs algıladı. Bir yüzüne su çarptırmam lazım galiba kendinde değil gibi.