Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İyiymiş, denedin mi?
Nasıl ?
Herald Victorious
Başarılı
@Herald Victorious hocam ben anlamadım bu millet nasıl RT öneriyor. RT kapalı yansımalar falan müthiş derecede iyi. RT açıyorum yansımalar piksel piksel. Övülecek kadar iyi bir teknoloji değil bana göre.
Bak mesela bu görüntüye.
@Algos hocam 4K da 30 FPS kaybettim ama harbi değer. Ayrıca gecikmem de azaldı sanki.
Eki Görüntüle 6506
Bak mesela bu görüntüye.
Herald Victorious
Başarılı
RT açınca yansımaların piksel piksel olması modla alakalı mı yoksa normalde de mi var? Ara sıra iyi oluyor RT de o kadar bir fark yok. Benim Alan Wake 2'de RT açmamın sebebi RT kapalıyken bazı yerlerin titreşmesi, parlaması. Sebebini anlayamadım. Cyberpunk'ta ise RT bazı yerlerde iyiyken bazı yerlerde kötü. Bazı yerlerde iyi görüntü çıkardığı için ben açmak istiyorum ama. Saf güç yeterli olduğu sürece sıkıntı yok.@Herald Victorious hocam ben anlamadım bu millet nasıl RT öneriyor. RT kapalı yansımalar falan müthiş derecede iyi. RT açıyorum yansımalar piksel piksel. Övülecek kadar iyi bir teknoloji değil bana göre.
Bak mesela bu görüntüye.
@Herald Victorious oyun RT kapalıyken de müthiş olduğu için pek umursamıyorum artık RT'yi. 2K RT Ultra oynayacağıma 4K Ultra oynarım daha iyi.
- Makaleler
- 7
Benim Alan Wake 2'de RT açmamın sebebi RT kapalıyken bazı yerlerin titreşmesi, parlaması.
Nasıl yani Native ayarlarda mı?