Evet forumdaki tüm rehberlere bakındım ama bir türlü çalışmıyor, ya ben beceremiyorum ya da çalışmıyor mu artık bilmiyorum. 2 mod yapımcısını da denedim ama nafile, yeni bir şey mi geldi de haberim yok? Rehberler hep 2 3 haftalık çünkü.

Evet forumdaki tüm rehberlere bakındım ama bir türlü çalışmıyor, ya ben beceremiyorum ya da çalışmıyor mu artık bilmiyorum. 2 mod yapımcısını da denedim ama nafile, yeni bir şey mi geldi de haberim yok? Rehberler hep 2 3 haftalık çünkü.
Valla ben de çalıştıramadım Cyberpunk 2077'de.

.DLL dosyalarını "bin" dosyasının yani "Cyberpunk.exe" dosyasının bulunduğu dizinin içine atıp eğer Nukem'in modunu kullanıyorsanız 0.90 sürümünü kullanıp üstüne de "DisableNvidiaSignatureChecks.reg" dosyasını aktifleştirdiniz mi?

Bakmadıysanız bu konuya da bir bakın:
Normalde ben de detaylı bir rehber yapacaktım fakat bunlar çalışıyor şu an. Gerek yok gibi.

@99 hocam kartınız RTX değil ise Nukem'in modu çalışmıyor bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik kartınızla uyumsuz modu çalıştırıyor olabilirsiniz.
Eğer RTX 2000 serisi veya 3000 serisi bir kart kullanıyorsanız DisableNvidiaSignatureChecks.reg dosyası ile dlss'i aktif edebilirsiniz.
RTX kartınız yok ve GTX veya AMD RX 500 serisi bir kart kullanıyorsanız mod dosyasınız .reg dosyası değildir.
Bu mod dosyaları LUKEFZ'nin discord kanalında bulunmaktadır.
GTX ve AMD RX 500 serisi için kullanılan mod dosyaları şu şekildedir:
FSR2FSR3.asi
lfz.sl.dlss.dll
winmm.dll
winmm.ini

Bu dosyaları oyunun .exe dosyasının bulunduğu klasöre kopyalayın ve oyunu çalıştırın. Artık dlss sizde de aktif olacaktır.

Bu mod dosyaları LUKEFZ'nin discord kanalında bulunmaktadır.
GTX ve AMD RX 500 serisi için kullanılan mod dosyaları şu şekildedir:
FSR2FSR3.asi
lfz.sl.dlss.dll
winmm.dll
winmm.ini

Bu dosyaları oyunun .exe dosyasının bulunduğu klasöre kopyalayın ve oyunu çalıştırın. Artık dlss sizde de aktif olacaktır.
Anlamayan arkadaşlar için attığım rehber biraz daha basit. RTX var ise Nukem yok ise LukeFZ modunu kullanmanız gerekiyor kısaca. Ayrıca hocam RTX kartlarda sadece bu yetmiyor diye biliyorum:
Eğer RTX 2000 serisi veya 3000 serisi bir kart kullanıyorsanız DisableNvidiaSignatureChecks.reg dosyası ile dlss'i aktif edebilirsiniz.

.reg dosyasını çalıştırmanız yeterlidir.
Modun kendi yapımcısı hiçbir yerde öyle bir şey belirtmemiş hocam. Bende de yetmemişti zaten.
Bkz.:
Screenshot_20240116_003750_Chrome.webp

Dosyadaki "Read me.txt" dosyasında da böyle yazıyor.