Furylevel Z1 iade edilmeli mi?

Bütçe
1500
İadeyi alana kadar arkadaş minimum 1 Hafta geçicek yani o yüzden riske değmez. Hem profesyonel kullanmıyorum yazmış. Her türlü yeter Furylevel.

Gümrük mevzuları olabilir.

Hem gelmesi zaman alacak hem o mevzular. Türkiye'de satılan daha kaliteli bir ürün yok sanırsam.

İadeyi alana kadar arkadaş minimum 1 hafta geçecek yani o yüzden riske değmez. Hem profesyonel kullanmıyorum yazmış. Her türlü yeter furylevel.

Günlük kullanım ve oyunlarda kullanacağım ama elbette almışken iyisi olsun istiyor insan. İdarelik alacağım bir ürün değil uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden ileride sorun yaratacaksa hiç almayayım daha iyi diye düşündüm.

Furylevel sorun yaratmaz. Ajazz olan daha iyi tabii ki ama. Sen kargoyu geri göndereceksin iade onaylanacak o sana gelecek falan. En az 1 hafta beklemen lazım. O zamana stok kalır mı belli değil. Gümrük falan sorun olmaz. Furylevel'de normal kullanıcı için yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten kararım değişmezse geldikten sonra biraz kullanır kararımı veririm. Memnun kalmazsam cayma hakkım var diye biliyorum.

Hocam ayrıca daha kargoya verilmedi. Sadece paranın iadesini biraz beklerim o kadar. Belirtmek istedim.

2.el bakın o zaman, 0 piyasası fazla fahiş.

Hocam çok araştırdım gerçekten bulamadım o yüzden bu modele yöneldim. 2. el sitelerinde de bu bütçeye kimse düşmek istemiyor. O zaman hiç almayacağım.

Son düzenleme:
İadeyi alana kadar arkadaş minimum 1 Hafta geçicek yani o yüzden riske değmez. Hem profesyonel kullanmıyorum yazmış. Her türlü yeter Furylevel.
Ne iadesi yahu? İade nerden çıktı?

Gümrük mevzuları olabilir.
Ne alaka Gümrük limiti 1.200 TL. Ürünün baz fiyati 1.200'den fazla olmamali.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…