Temu'dan Ajazz AJ159 Pro almaniz daha iyi olur. Müşteri hizmetlerinden kupon isteyince %20 kupon veriyorlar şaka gibi 800 TL'ye falan aliniyordu sabah, şu an kaç hatırlamıyorum.
Günlük kullanım ve oyunlarda kullanacağım ama elbette almışken iyisi olsun istiyor insan. İdarelik alacağım bir ürün değil uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden ileride sorun yaratacaksa hiç almayayım daha iyi diye düşündüm.
Hem gelmesi zaman alacak hem o mevzular. Türkiye'de satılan daha kaliteli bir ürün yok sanırsam.
Günlük kullanım ve oyunlarda kullanacağım ama elbette almışken iyisi olsun istiyor insan. İdarelik alacağım bir ürün değil uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden ileride sorun yaratacaksa hiç almayayım daha iyi diye düşündüm.
Furylevel sorun yaratmaz. Ajazz olan daha iyi tabii ki ama. Sen kargoyu geri göndereceksin iade onaylanacak o sana gelecek falan. En az 1 hafta beklemen lazım. O zamana stok kalır mı belli değil. Gümrük falan sorun olmaz. Furylevel'de normal kullanıcı için yeterli.
Furylevel sorun yaratmaz. Ajazz olan daha iyi tabii ki ama. Sen kargoyu geri göndericen iade onaylanacak o sana gelecek falan. En az 1 hafta beklemen lazım. Ozamana stok kalır mı belli değil. Gümrük falan sorun olmaz. Furylevel'de normal kullanıcı için yeterli.