İadeyi alana kadar arkadaş minimum 1 Hafta geçicek yani o yüzden riske değmez. Hem profesyonel kullanmıyorum yazmış. Her türlü yeter Furylevel.Temu'dan Ajazz AJ159 Pro almaniz daha iyi olur. Müşteri hizmetlerinden kupon isteyince %20 kupon veriyorlar şaka gibi800 TL'ye falan aliniyordu sabah, şu an kaç hatırlamıyorum.
Takılma, donma, gecikme vb.
AJ159 Pro, 800 civarıyken Z1'in yüzüne bakmam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500
OneKnight
Uzman
Hem gelmesi zaman alacak hem o mevzular. Türkiye'de satılan daha kaliteli bir ürün yok sanırsam.
İadeyi alana kadar arkadaş minimum 1 hafta geçecek yani o yüzden riske değmez. Hem profesyonel kullanmıyorum yazmış. Her türlü yeter furylevel.
Günlük kullanım ve oyunlarda kullanacağım ama elbette almışken iyisi olsun istiyor insan. İdarelik alacağım bir ürün değil uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden ileride sorun yaratacaksa hiç almayayım daha iyi diye düşündüm.
Furylevel sorun yaratmaz. Ajazz olan daha iyi tabii ki ama. Sen kargoyu geri göndereceksin iade onaylanacak o sana gelecek falan. En az 1 hafta beklemen lazım. O zamana stok kalır mı belli değil. Gümrük falan sorun olmaz. Furylevel'de normal kullanıcı için yeterli.Hem gelmesi zaman alacak hem o mevzular. Türkiye'de satılan daha kaliteli bir ürün yok sanırsam.
Günlük kullanım ve oyunlarda kullanacağım ama elbette almışken iyisi olsun istiyor insan. İdarelik alacağım bir ürün değil uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden ileride sorun yaratacaksa hiç almayayım daha iyi diye düşündüm.
Son düzenleyen: Moderatör:
OneKnight
Uzman
Furylevel sorun yaratmaz. Ajazz olan daha iyi tabii ki ama. Sen kargoyu geri göndericen iade onaylanacak o sana gelecek falan. En az 1 hafta beklemen lazım. Ozamana stok kalır mı belli değil. Gümrük falan sorun olmaz. Furylevel'de normal kullanıcı için yeterli.
Zaten kararım değişmezse geldikten sonra biraz kullanır kararımı veririm. Memnun kalmazsam cayma hakkım var diye biliyorum.
Hocam ayrıca daha kargoya verilmedi. Sadece paranın iadesini biraz beklerim o kadar. Belirtmek istedim.
Hocam çok araştırdım gerçekten bulamadım o yüzden bu modele yöneldim. 2. el sitelerinde de bu bütçeye kimse düşmek istemiyor. O zaman hiç almayacağım.
Son düzenleme:
Ne iadesi yahu? İade nerden çıktı?İadeyi alana kadar arkadaş minimum 1 Hafta geçicek yani o yüzden riske değmez. Hem profesyonel kullanmıyorum yazmış. Her türlü yeter Furylevel.
Ne alaka
Son düzenleyen: Moderatör: