cakiiiiiii3
Uzman
Garantisi kasımda bitiyor. 2. el ne kadara satabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim elimde XPG 16 GB 6000 MHz CL48 RAM vardı, piyasa fiyatı 10 bin TL civarı şu an. Ben bu RAM'i 6500 TL'ye 1 günde sattım. Senin aciliyetine bağlı olarak, RAM'in sıfır fiyatının 1000-1500 lira altından fiyatlandırma yaparak satabilirsin. Fiyatı ne kadar yüksek tutarsan satılma süresi o kadar uzar. Hızlı satmak istiyorsan fiyat kırarak öne çıkman gerekecek. Aciliyetin yoksa 8500'e satılabilir, acilen satman gerekiyorsa 6500-7.000 TL gibi bir civara satılabilir muhtemelen. Bunlar bana göre normal gelen fiyatlar. Ürün sonuçta 2. el dolayısıyla aciliyetin olmasa bile sıfır fiyatıyla arasında biraz fark olmalı, yoksa satamazsın.
Not: Benim sahip olduğum RAM'in daha 1 yıl garantisi vardı. Garanti süresi de fiyatı etkiler muhtemelen. Buna göre kendine bir fiyat biçebilirsin. Bir de sahibinden gibi yerlerde al-satçılar fiyatları çok şişiriyor.
Satacağınız zaman konu açmanız daha doğru olur, zira RAM fiyatları her geçen gün artıyor.Vallahi reis zaten şu an değil. Temmuz ağustos gibi satmayı düşünüyorum. O zamana kadar ne olur bilmem. 8500'e koyarım 2-3 aya.
Satacağınız zaman konu açmanız daha doğru olur, zira RAM fiyatları her geçen gün artıyor.
Sizin bellek sıfırı bir sitede 9K berikinde 10k fiyata gördüm, 6 ay sonra hala sıfırı mevcut ve fiyatı farklı ise o günkü şartlara göre değerlendirilir.