G.Skill 16 GB 5600 MHz CL46 RAM ne kadara satılır?

cakiiiiiii3

Uzman
Garantisi kasımda bitiyor. 2. el ne kadara satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim elimde XPG 16 GB 6000 MHz CL48 RAM vardı, piyasa fiyatı 10 bin TL civarı şu an. Ben bu RAM'i 6500 TL'ye 1 günde sattım. Senin aciliyetine bağlı olarak, RAM'in sıfır fiyatının 1000-1500 lira altından fiyatlandırma yaparak satabilirsin. Fiyatı ne kadar yüksek tutarsan satılma süresi o kadar uzar. Hızlı satmak istiyorsan fiyat kırarak öne çıkman gerekecek. Aciliyetin yoksa 8500'e satılabilir, acilen satman gerekiyorsa 6500-7.000 TL gibi bir civara satılabilir muhtemelen. Bunlar bana göre normal gelen fiyatlar. Ürün sonuçta 2. el dolayısıyla aciliyetin olmasa bile sıfır fiyatıyla arasında biraz fark olmalı, yoksa satamazsın.

Not: Benim sahip olduğum RAM'in daha 1 yıl garantisi vardı. Garanti süresi de fiyatı etkiler muhtemelen. Buna göre kendine bir fiyat biçebilirsin. Bir de sahibinden gibi yerlerde al-satçılar fiyatları çok şişiriyor.

Vallahi reis zaten şu an değil. Temmuz, ağustos gibi satmayı düşünüyorum. O zamana kadar ne olur bilmem. 8500'e koyarım 2 3 aya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bellek sıfırı bir sitede 9K berikinde 10k fiyata gördüm, 6 ay sonra hala sıfırı mevcut ve fiyatı farklı ise o günkü şartlara göre değerlendirilir.

Sizin bellek sıfırı bir sitede 9K berikinde 10k fiyata gördüm, 6 ay sonra hala sıfırı mevcut ve fiyatı farklı ise o günkü şartlara göre değerlendirilir.

Ne kadara koyulur? Şu an alamayacağım için RAM'i koymuruk satışa. Mesela o zaman dam olsa 12K ben 10K ya mı koyayim? Yoksa 9 8 K ya falan mı?

Şöyle bir örnek vereyim; elimde 3,5 inch hard disk kutusu var, o modelin sıfırı en son 2022'de 440 TL'ye satılmış, şu an aynı markanın farklı model numarası ile benzer tip kutu 1000-1100 civarı. Ben ürün eski model olduğundan 500e ilana koydum, 400e verebilirim. Ama şu an satılan güncel model elimde olsa idi 800e ilan açar 700e verebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…