Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    image.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 52
Bellek temizliği sonrası 150 dakika rtp başlatın, hata verirse rdscl 5 alacaksınız. Gear kapalı rdscl 4 belki açamayabilir, kite bağlı.

Başlar başlamaz bu hatayı aldım 4 yapıp deneyeceğim.

Bellek temizliği sonrası 150 dakika rtp başlatın, hata verirse rdscl 5 alacaksınız. Gear kapalı rdscl 4 belki açamayabilir, kite bağlı.

Rdscl 5 yapıp testleri tekrarladım rtp ve VT3 testini başarılı bir şekilde geçti. Bu şekilde sistemi kullanmaya devam edeceğim. @Ayhan Dönmez ustam çok teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Başlar başlamaz bu hatayı aldım 4 yapıp deneyeceğim.

Rdscl 5 yapıp testleri tekrarladım rtp ve VT3 testini başarılı bir şekilde geçti. Bu şekilde sistemi kullanmaya devam edeceğim. @Ayhan Dönmez ustam çok teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun, diğer arkadaşlara da konularda ilet. Diğer türlü sıkıntı yaşayacaklar.

RDSCL 4 açılamıyor bazı kitlerde Gear kapalı iken. RDSCL 5 stabil olur Gear kapalı 1T.

Hayırlı olsun, diğer arkadaşlara da konularda ilet. Diğer türlü sıkıntı yaşayacaklar.

Rdscl 4 açılamıyor bazı kitlerde Gear kapalı iken. Rdscl 5 stabil olur Gear kapalı 1t.

Nebi akgünün yaptığı fan soğutma sistemini yapacağım ustam 3D yazıcıdan kalıbı bastırdım Noctua fanları da alıp aynı şekilde montajlayacağım benimkisi biraz fantezi şu an yapmış olduğum aktif soğutmada yetiyor ama uğraşmayı seviyorum farklı şeyleri denemek güzel.

Nebi akgünün yaptığı fan soğutma sistemini yapacağım ustam 3D yazıcıdan kalıbı bastırdım Noctua fanları da alıp aynı şekilde montajlayacağım benimkisi biraz fantezi şu an yapmış olduğum aktif soğutmada yetiyor ama uğraşmayı seviyorum farklı şeyleri denemek güzel.

Thermalright da alabilirsin GGTR'den, Noctua muhtemelen RAM fiyatları ile yarışıyordur. :)

Nebi Bey yapmış yapmasına da halen daha 1.5V üzeri vermiyor, onu ne yapacağız? Ben ağzımla üfleyerek 1.8V soğutuyorum halbuki. Onun gibi yapsam çoktan 2V olmuştu.

Thermalright da alabilirsin Ggtr'den, Noctua muhtemelen RAM fiyatları ile yarışıyordur. :)

Nebi bey yapmış yapmasına da halen daha 1.5v üzeri vermiyor, onu ne yapacağız? Ben ağzımla üfleyerek 1.8v soğutuyorum halbuki. Onun gibi yapsam çoktan 2V olmuştu.

😀 Haklısınız hocam dediğiniz fanları bakayım Noctua'lar biraz tuzlu.