4 iken hata vereceğini sanmam Gear açık iken. 34-34 eşliyorsa kalsın SCL 4 iken. tRDWR 16 kalsın.

Şimdi tRDWR 16 yaptım ve 34 34 eşitledi. MSI'den tiksindim hocam ne kadar uğraştırdı bizi böyle, bu arada nebi hocanın RAM soğutma sistemini yapmak için parçaları sipariş ettim benım Arctic 360 kalın radyatör olduğu için anakart vidasına denk geliyor nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum ☺️

Şimdi tRDWR 16 yaptım ve 34 34 eşitledi. MSI'den tiksindim hocam ne kadar uğraştırdı bizi böyle, bu arada nebi hocanın RAM soğutma sistemini yapmak için parçaları sipariş ettim benım Arctic 360 kalın radyatör olduğu için anakart vidasına denk geliyor nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum ☺️

Arctic soğutmaların öyle bir sıkıntısı var, X870E-E kartta M.2 Heatsink vs. de takılamıyor. Bu tarz ürünlerin hepsi problematik, almadan 1 yıl araştırman lazım. Adamlar başka çare bırakmıyor.

Ben buna hakimim zaten de adamlar ısrarla sorun olmadığını savunuyor. Ceplerine para giriyor diye herhalde, ben de anlamadım.

Arctic soğutmaların öyle bir sıkıntısı var, X870E-E kartta M.2 heatsink vs. de takılamıyor. Bu tarz ürünlerin hepsi problematik, almadan 1 yıl araştırman lazım. Adamlar başka çare bırakmıyor.

Ben buna hakimim zaten de adamlar ısrarla sorun olmadığını savunuyor. Ceplerine para giriyor diye herhalde, ben de anlamadım.

Hocam aynı şekilde problem yaşar mıyım sistemle alakalı tekrar, 120mm 1600 RPM Full hızda dönüyor aktif soğutma yeterli olur diye düşünüyorum böyle kullanacağım mecbur.