- Makaleler
- 1
Bu kart şu anda indirimde ve sizin karttan daha sorunsuz, o kadar söyleyeyim. Bunu alıp geçin.
Aldiktan sonra duser zaten...
Bu kart şu anda indirimde ve sizin karttan daha sorunsuz, o kadar söyleyeyim. Bunu alıp geçin.
Aldiktan sonra duser zaten...
Ayhan hocam aktif soğutma olayını yaptım 2 adet 3000 RPM Noctua fan aldım kaç RPM dönmeli RAM'in tam üstündeler.
Ayhan hocam aktif soğutma olayını yaptım 2 adet 3000 RPM Noctua fan aldım kaç RPM dönmeli RAM'in tam üstündeler.
@Ayhan Dönmez
Eki Görüntüle 259034
Sabitlemeyi nasıl yaptınız? Ben tam devir dönderiyorum, ses düzeyine göre %75-80 ayarlanabilir ve sıcaklığa göre.
Alt vidayı stant of kullandım 50 mm üst tarafın vida yeri radyatöre denk geldiği için radyatör fanının vidasına astım başka türlü olmuyordu.
Alt vidayı stand off kullandım, 50 mm üst tarafın vida yeri radyatöre denk geldiği için radyatör fanının vidasına astım, başka türlü olmuyordu.
RAM'leri daha sıkmaya gerek var mı, ustam yoksa bu şekilde devam mı edeyim?
@Ayhan Dönmez hocam bu 6400 MHz 2133 oyundan atıyor biz bunu 6000 MHz ayarlayalım olur mu o zaman sorunsuz oynuyordum.
Şuan Malesef hocamMSI kartı değişsek daha iyi olmaz mı, hazır B850M-K indirimdeyken?
ASUS PRIME B850M-K DDR5 8400mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
90MB1LV0-M0EAY0 - ASUS PRIME B850M-K DDR5 8400mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakartpckolik.com.tr
6000 profile geri dönün o halde, MSI sıkıntılar tükenmez. Düz EXPO harici sıkı profilleri veremiyor bu kartlar, bugün atmazsa yarın atar oyundan. Kısa vadede hata almıyorsun, uzun teste alman lazım. Hata vereceği de meçhul gerçi, Training'den Training'e dahi fark var bu kartlarda.
Son bir ayar çekelim o zaman ustam sana zahmet değerleri atıyorum.
Çeksek de bir şey değişmiyor ki, yarın yine oyundan atacak. Bu 6400 uzun teste aldın mı? PBO Auto çekip tekrardan bak oyunlarda. CPB disabled yaptın mı? Core Performance Boost disabled?