Bu kart şu anda indirimde ve sizin karttan daha sorunsuz, o kadar söyleyeyim. Bunu alıp geçin.

Ayhan hocam aktif soğutma olayını yaptım 2 adet 3000 RPM Noctua fan aldım kaç RPM dönmeli RAM'in tam üstündeler.

Ayhan hocam aktif soğutma olayını yaptım 2 adet 3000 RPM Noctua fan aldım kaç RPM dönmeli RAM'in tam üstündeler.

@Ayhan Dönmez

image.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabitlemeyi nasıl yaptınız? Ben tam devir dönderiyorum, ses düzeyine göre %75-80 ayarlanabilir ve sıcaklığa göre.

Alt vidayı stand off kullandım, 50 mm üst tarafın vida yeri radyatöre denk geldiği için radyatör fanının vidasına astım, başka türlü olmuyordu.

Alt vidayı stant of kullandım 50 mm üst tarafın vida yeri radyatöre denk geldiği için radyatör fanının vidasına astım başka türlü olmuyordu.

RAM'leri daha sıkmaya gerek var mı, ustam yoksa bu şekilde devam mı edeyim?

@Ayhan Dönmez hocam bu 6400 MHz 2133 oyundan atıyor biz bunu 6000 MHz ayarlayalım olur mu o zaman sorunsuz oynuyordum.

Son düzenleme:
Alt vidayı stand off kullandım, 50 mm üst tarafın vida yeri radyatöre denk geldiği için radyatör fanının vidasına astım, başka türlü olmuyordu.

RAM'leri daha sıkmaya gerek var mı, ustam yoksa bu şekilde devam mı edeyim?

@Ayhan Dönmez hocam bu 6400 MHz 2133 oyundan atıyor biz bunu 6000 MHz ayarlayalım olur mu o zaman sorunsuz oynuyordum.

MSI kartı değişsek daha iyi olmaz mı, hazır B850M-K indirimdeyken?

6000 profile geri dönün o halde, MSI sıkıntılar tükenmez. Düz EXPO harici sıkı profilleri veremiyor bu kartlar, bugün atmazsa yarın atar oyundan. Kısa vadede hata almıyorsun, uzun teste alman lazım. Hata vereceği de meçhul gerçi, Training'den Training'e dahi fark var bu kartlarda.

Son bir ayar çekelim o zaman ustam sana zahmet değerleri atıyorum.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    4,3 MB · Görüntüleme: 4
  • image.webp
    image.webp
    4,1 MB · Görüntüleme: 4