Stabiliteden emin ol dediğim gibi, yoksa 1.65 olmasında da sorun yok. Stabil olup olmadığı uzun testte belli olur.

1.75 VDD, 1.55 VDDQ zaten stabildir ama 1.65 VDD 1.45 VDDQ da stabil olabilir. Kite göre çok değişiyor bu durum.

20 dakika RTP ile tayin etmesi zor, minimum 180 dakika yapman lazım.
en asagi 1.70 oldu, 1.65 yemedi. 1.65 VDD ve 1.45 VDDQ yer belki. Sadece RTP yeterli mi Cruncher gerekmez degil mi?

en asagi 1.70 oldu, 1.65 yemedi. 1.65 VDD ve 1.45 VDDQ yer belki. Sadece RTP yeterli mi Cruncher gerekmez degil mi?

VDD ile VDDQ bağımsız düşünmen lazım bu tarz senaryolarda, 1.65 yememesi normal. 1.7 sınırdır muhtemelen. VDDQ işi şans, 1.45 yetebilir. RTP 180 dakika yap.

Hazır modifiye sistem kurabilirsin, TNCTR'de var mesela ama bu sistemlerde Defender devre dışı; ben zaten kullanmıyorum Defender'ı. Hep sorun yaratıyor. Oyun sisteminde bence yeri yok. Kendin NT Lite ile uğraşabilirsin ISO düzeyinde ya da dediğin gibi Winutil, Winhance ile debloat edebilirsin. Revo ile çerçöpleri silersin, başlangıç programlarını düzeltirsin. Bu kadarı yeterli gelir. Atlas, Riva, Windows Lite vs. kullananlar da var.
Teşekkürler hocam inceleyeceğim, ben de kaspersky kullanıyorum zaten defender ile işim yok.