Sıfır sıkıntı var, eğer stabil olduğuna eminsen kullan gitsin. 7-24 aktif soğutma altında olacak, ondan kaçarın yok tabii. Degrade olmaz, problem değil A-Die için. Arka plan boşken bellek temizliği yapıp bir AIDA64 Memory başlat. Değerlere bakalım.
Bu sekilde su an. Bu ayarlari acamadim normalde, tRDRDSCL: 6 ve tWTRS'yi 6 aldim. Nitro zaten 1-2-0 boot etmiyor direkt.

Dosya Ekleri

• aida6400.webp
    aida6400.webp
    169,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu sekilde verdi bu sefer. Bu tamamsa RTP alayim.

Tahmin ettiğim sıkıntı sende de var, bu şekilde olması lazım zaten normalde. Tavsiyem şu olacak, bundan sonra her training sonrası birebir bu değerleri alacaksın. Alamazsan Restart atıp training tekrar edeceksin. Eğer etmezsen oyunda da daha kötü performans alırsın. Boot to boot değişiyor, kötü train ediyor bazen AM5. Çözümü yok bunun. Limit senaryo çünkü. Tekrar eğiteceksin.

Tahmin ettiğim sıkıntı sende de var, bu şekilde olması lazım zaten normalde. Tavsiyem şu olacak, bundan sonra her training sonrası birebir bu değerleri alacaksın. Alamazsan Restart atıp training tekrar edeceksin. Eğer etmezsen oyunda da daha kötü performans alırsın. Boot to boot değişiyor, kötü train ediyor bazen AM5. Çözümü yok bunun. Limit senaryo çünkü. Tekrar eğiteceksin.
Cok anlamadim ama su an her AIDA64 attigimda ayni degeri alacagimi mi soyluyorsun? Yani sistem acikken her teste soktugumda ayni degeri alacagim, eger alamazsam reset atip tekrar deneyecegim. Dogru mu?

Cok anlamadim ama su an her AIDA64 attigimda ayni degeri alacagimi mi soyluyorsun? Yani sistem acikken her teste soktugumda ayni degeri alacagim, eger alamazsam reset atip tekrar deneyecegim. Dogru mu?

Her an değil, sistemi ilk açtın ve train etti. Write 99K yerine 96K veriyorsa Restart atacaksın. Muhtemelen düzelir. İyi train edemiyor, ns yüksek çıkartıyor. Oyunda performans düşer akabinde.

Her training birbirini tutmaz ve aynı başarıda olmasını bekleyemezsin. Limit senaryo bunlar. 10 işlemciden 1'i ancak açar.

Bu bile iyimser yani, belki 100 işlemciden biri açıyordur. :)

Sen açtığın şeyin çok farkında değilsin uğraşmadığın için, ben tahmin edebiliyorum.