G-Skill Trident Z5 Royal Neo 32 GB Hynix A-Die RAM için manuel zamanlama tavsiyesi

iGPU dışındaki hiçbir ayarı değiştirmedik hocam bilginize. 1:1 mod bile değil muhtemelen.

Eki Görüntüle 243487Eki Görüntüle 243488Eki Görüntüle 243489

iGPU dışındaki hiçbir ayarı değiştirmedik hocam bilginize. 1:1 mod bile değil muhtemelen.

Evet, UCLK=MCLK ve FCLK 2067 yapın.

En azından bu bir müddet hata vermezse üzerine koyarak ilerlemek uygun olur. @Picky

Nitro ayarı yaptınız mı? Nitro-Robust Enabled, 2-3-1 ve Burst 1x-1x. Bias 0-1 kalabilir, onun stabilite üzerine Gear açık iken şu anda bir etkisi olmaz. 1-2-0 Nitro yaparken gerekiyor.

Tüm özet ekranı tekrar attım hocam.

Yalnızca iGPU ve 1:1 ayarında değişiklik yaptık. Başka hiçbir şey değiştirmedik. GDM, MCR gibi şeylerin hepsi default.

Boot sonrası Zen A2-B2 iletin, DIMM Telemetri iletin. Kontrol edelim tekrar.

Bu kit benim olsa, bu kadar uğraştırdığı için çoktan 1.95V vermiştim. Ama başkasının olunca, 1.65 geçmemeye özen göstermek lazım. 1.75 civarı yine aktif soğutma ile güvenli kullanırsın, 1.75 üzeri genelde tavsiye edilmez. Ama bu kadar uğraştırmamalıydı bu kit, ya Contact Frame ya da IOD 60+ oluşu sorunsalı. Düzeltilemiyor bazen, Frame ya da soğutucu kaynaklı düzelenler olmuştu. Sende düzelmedi. Frame sende apayrı bir sıkıntıya sebebiyet vermiş zaten, noktalanma oluşmuş. Söktüğün çok iyi oldu o yüzden.

Benimki gibi galiba bu

Ben braketi çok sıkmıştım galiba hocam. Öyle hatırlıyorum. Yani vidanın normal dönme sınırının üzerine kendim güç uygulayarak daha fazla sıkmıştım braketi. İşlemciyi değiştirmekten başka çare yok sanırım bir şeylerin düzelmesini görebilmek adına.

Dediğim şeyi anladıysan, bir sorun yok. Frame ve fazla sıkma kaynaklı Spot oluşmuş sende, bunun bir sonraki adımını biliyorsun. İşlemci elden gidebilir. Şu an için bir sorun yok ama, görselde belli değil. Ben fark etmesem diğer arkadaşlar daha da sıktıracaktı sana o konuda.

Eksik olmuş olabilir görsel. Açtım aşağı doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…