G.Skill TZ5 Royal 2x16 SR Hynix A-die RAM için timing önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cozgen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 132
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    9800x3d
Müsaitlikte fan ayarlarına bir el atalım ilgilenebilirseniz hocalarım. Arctic Pro değil, düz seri. Pompa hızı da full'de.
Fan control diye bir program var ben oradan ayarlıyorum, çok hafif zaten çalıştığı bile belli olmuyor, biostan fan ayarlama işi geçti, linki bu:

Deneyeceğim hocam.

Benchmarka soktum, ilk başta attığım ayarlar ile AVG 638 FPS, sizinle yaptığımız son ayarlarla beraber 611 FPS aldım AVG olarak hocam. @Ayhan Dönmez

İlk attığınız ayar hangisiydi? PBO son hali nasıl?

Ve Zen A2-B2 son hali nasıl? CS Bench yanıltabilir, diğer in-game Bench olan oyunlarda da bakın.

Ve Zen A2-B2 son hali nasıl? CS Bench yanıltabilir, diğer in-Game Bench olan oyunlarda da bakın.

İlk attığım ayar, konuyu açtığımdaki hali hocam. Ekran görüntüsü ilk mesajda mevcut. Başka da bir oyun oynamıyorum , PBO 1X +200 motherboard CO -25 Nitro bias vs hiçbir ayar yok.

Ve Zen A2-B2 son hali nasıl? CS Bench yanıltabilir, diğer in-Game Bench olan oyunlarda da bakın.

Son halimiz de bu şekildeydi. Bir stutter falan yaşamıyorum ama %1 çok değişken. Şimdi benchmark harici eski ayarlarla gireceğim oyuna. CS stabil değil, ondan böyle oluyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

PBO +200 kullanacaksan Scaler 8X dene, 1X iken problem olabilir. -25 All Core yine uzun teste almak lazım. Siz ZenTimings silmediyseniz güncel halini iletin yine, şu an için A2-B2 görmemiz lazım. @cozgen

@cozgen Nitro 1-2-1, Burst 1X-1X, Bias 0-1 değil mi? BIOS'tan iletin bu menüleri. PBO menüsünü de iletin AI Tweaker.

LLC ayarını Level 7 çekin, Spread Spectrum kapatın.

Bundan sonrası için teste gerek yok, zaten yeteri kadar yaptınız. Ben size nokta atışı birkaç ayar aktardım, onlar yapılı olsun. Bana iletirseniz o şekilde aktarabilirim.

Attığınız ayarları atıp FACEIT'i silip ileteceğim, 15 Dk'ya iletmiş olurum A2-B2.

Hocam LLC bulamadım, bir de VRM spread mı dediğiniz clock mu?

Attıgınız ayarları atıp FACEIT'i silip ileteceğim 15dakikaya iletmiş olurum a2b2.

Hocam llc bulamadım, bir de VRM spread mı dediğiniz clock mu?

LLC buldum, 7'ye çektim. Spread dediğiniz VRM midir, clock mudur hocam? 2 ayar çıkıyor arattığımda.

Spread ikisini de kapatın. VCORE LLC Level 7 bırak. Scaler 5x yeterli sana, 8x çok gerekmeyebilir. +200/-25 agresif çünkü.

TRAS 48 bırakın, A2-B2 iletin. ARd 0 bırakabilirsin yine hata yoksa eğer. CS Benchmark yanıltıcı, haberin olsun. Diğer oyunlarda bak.

ASUS Auto LLC Level 7 ayarlar, manuel ayarlamış oldun.

Hocam, bu ayarları 6000-26 için mi söylüyorsunuz yoksa 6200-28 mi, onu anlayamadım. 6000-26 kendimin.
İlk başta yaptığında bu nitrolar falan açık değil, hiç ellemedim. 6200'e göre ayarlıyorum, doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…