Bütçe
40.000 TL
PNY'ın board ile alakalı problemleri var, eksik power phase, 12vhpwr konektörü ile alakalı sıkıntılar vs. En temelde bu ikisine denk geldim.

PNY tavsiye edilen bir marka değil mi? Reddit'e girip 5070 Ti model tavsiye isteyenlerin konuların girip yorumlara bakabilirsin.
Senin önerdiğin model en dip model ama, PNY tepe modeliyse söz konusu onu alabilir. Sinerji'de satılan dip modeli ben tavsiye etmem. Palit'in bu modelini de ancak 38K olursa tavsiye ederim.

Reddit iyi bir kaynak değil, GPU tamir firmalarını seyret globaldeki, oradaki elemanların yorumu önemli, Reddit'teki 15 yaşındaki çocukların yaptığı yorumu kale alamayız.

Techolay > Reddit şu anda hatta. Reddit bir çöplük.

PNY'ın board ile alakalı problemleri var, eksik power phase, 12vhpwr konektörü ile alakalı sıkıntılar vs. En temelde bu ikisine denk geldim.

Senin önerdiğin model en dip model ama, PNY tepe modeliyse söz konusu onu alabilir. Sinerji'de satılan dip modeli ben tavsiye etmem. Palit'in bu modelini de ancak 38K olursa tavsiye ederim.
@LiteraryCrawL Burada aklıma gelen 2 tane sebebi söyledim. Bana kalsa ben onu da alırım, ben dandik kartı yıllarca kullanırım. Burada normal kullanıcı ne yapabilir, ne tavsiye edilebilir o önemli. PNY'ın bazı eksikleri var, tepe modeli ise söz konusu olan, o alınabilir. En dip modelini tavsiye etmem. Palit'i de sadece 38K olduğu için tavsiye ettim, 40K olursa onu da almamalı. iGame alabilir.

PNY'ın board ile alakalı problemleri var, eksik Power phase, 12VHPWR konektörü ile alakalı sıkıntılar vs. en temelde bu ikisine denk geldim.

Senin önerdiğin model en dip model ama, PNY tepe modeliyse söz konusu onu alabilir. Sinerji'de satılan dip modeli ben tavsiye etmem. Palit'in bu modelini de ancak 38k olursa tavsiye ederim.

PNY'de tepe model ve dip model yok hocam. Soğutma farkı olarak 2 model var biri Plus olan diğer Plus olmayan. Bu kartlar arasında 3 derecelik fark var. Epic-X ve non RGB olan modellerin arasında tek fark RGB. Soğutma olarak aynılar.

PNY'de tepe model ve dip model yok hocam. Soğutma farkı olarak 2 model var biri Plus olan diğer Plus olmayan. Bu kartlar arasında 3 derecelik fark var. Epic-X ve non RGB olan modellerin arasında tek fark RGB.
Sorun soğutma değil işte. İnsanlar kafayı hep bunla bozmuş, buradaki sıkıntı bizim Türk milleti ile alakalı. Niye dersen, 9800x3D alır mesela sarı sitede ana konuya girer, oraya Cinebench skoru atar. Bu işlemci renderde rezalet, 7800x3D'den 3-5k fazla puan alıyor sadece, 8 çekirdekle kim neden render yapsın ve onun sonucunu mukayese etsin. Sıcaklığa çok takılıyor insanlar. Termal performans önemli de PNY'da board kaynaklı sıkıntılar var.

Hocam tesadüfen benim şuan ki sistemimde TUF RTX 3060 12GB var. Problem yaşamadım şansıma. Birazda sabırsızlanıyorum bu kadar performans farkından atlayacağım için. 38k'ya düşerse alacağım gibi duruyor. 3 taksit de cabası.
Hocam hakkında hayırlısı olsun FG kullanacaksan devasa bir fark olacak olumlu anlamda. Onun dışında FPS oyunları oynayacaksan bence değiştirmesen bile olur. 6000 serisi beklenebilir.

Hocam hakkında hayırlısı olsun FG kullanacaksan devasa bir fark olacak olumlu anlamda. Onun dışında FPS oyunları oynayacaksan bence değiştirmesen bile olur. 6000 serisi beklenebilir.
2K'ya geçmek istiyordum uzun bi süre. Hikaye fps derken en çok dota oynuyorum. Teamfightlarda yetersiz kalmaya başladı. Bakınız ki avrupa leaderboard'a girmeme az kaldı. Hafif de bir gaz lazım :D.