Galaxy A30 (SM-A305F) model telefona ilk defa Custom ROM yüklemeyi düşünüyorum. Daha önce farklı bir cihazda denemiştim ama maalesef cihazı bozmuştum ve soluğu telefoncuda almıştım. Bu yüzden bu sefer biraz tedirginim. Bu konuda deneyimli olan arkadaşlardan yardım/bilgi almak istiyorum. Hangi adımları izlemem gerektiğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini detaylı bir şekilde açıklayabilirseniz çok sevinirim.
Vbmeta yükleyeceğim.
TWRP yükleyeceğim gerekli şeyleri sileceğim.
İnstall kısmından ROM'u seçip işlemi bitireceğim.
Hocam şimdi kuruluma başlayacağım son bir sorum olacak, vbmeta kurulumunu yaparken Auto reboot seçeneğini kapatayım mı? TWRP yüklerken kapatmamız gerekiyordu sanırım. @Heribert Yavuz
Böyle bir fail verdi 'only official relased binaries are allowed to be finished(vbmeta)'
Tekrardan merhaba hepimize, yeni bir rehberle karışışınızdayım. Bu konuda Samsung cihazların Bootloader kilidini açacağız. bu işlemi yaptıktan sonra. 3. parti flashlama root/twrp benzeri işlemlerden sonra cihazın Knox kilidi 0x1 olacaktır. Cihazının garantisi olsa bile. Knox sayacı artmasından dolayı kalıcı olarak bitecektir!
Kutudan Android 9 ve üstü çıkan cihazlar için geçerlidir. Kutudan Android 8 ve altı çıkıyorsa. Sadece OEM kilit açmayı etkin etmeniz yeterlidir.
İşlemlerden önce mutlaka yedek alınız! Cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlanacaktır. Cihazın güvenlik durumu düşecektir...
Tekrardan merhaba hepimize, yeni bir rehberle karışışınızdayım. Bu konuda Samsung cihazların Bootloader kilidini açacağız. bu işlemi yaptıktan sonra. 3. parti flashlama root/twrp benzeri işlemlerden sonra cihazın Knox kilidi 0x1 olacaktır. Cihazının garantisi olsa bile. Knox sayacı artmasından dolayı kalıcı olarak bitecektir!
Kutudan Android 9 ve üstü çıkan cihazlar için geçerlidir. Kutudan Android 8 ve altı çıkıyorsa. Sadece OEM kilit açmayı etkin etmeniz yeterlidir.
İşlemlerden önce mutlaka yedek alınız! Cihaz sizin güvenliğiniz için sıfırlanacaktır. Cihazın güvenlik durumu düşecektir...
Hocam 4 farklı ROM denedim hepsinde de aynı Error'u veriyor error 7 acaba farklı bir sürüm TWRP yüklesem düzelir mi? Bazı kişiler 3.6.1'de sorunsuz kurulum yaptığını yazmışlar.