Galaxy A51 aniden kapandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 434
  • Etiketler Etiketler
    a51 galaxy

5438

Deneyimli
Makaleler
1
Babam telefonla konuşurken telefon aniden kapandı. Şu an hiçbir tepki vermiyor cihaz.
Ne yapmamız gerek?

Bu forumdaki 3. veya 4. konu sanırım A51 ile ilgili. Herkeste aynı problem var. Yaklaşık 1 yıl önce ben de yaşadım bu problemi. Şarja takıp başlatmayı dener misiniz?

Alakası yok. Bir an da gitti. Şarja takınca tepki vermiyor cihaz.

Şarj soketi değişmesi gerekiyordu sanırım. Konuyu bulamadım ama. Benim kullandığım A51 çöp oldu hocam. Telefon değiştirmek zorunda kaldım. Şarj edip deneyin olmazsa bir telefoncuya götürmekte yarar var. Çünkü burada yapılabilecek bir şey değil. Yedekleme yapabiliyorsanız yapın.

Telefon ölmüş o zaman. Bundan bir kaç yıl önce (Tam hatırlayamıyorum) Samsung Galaxy Tab A6 kullanırken tabletim şarjda bir anda kapanmıştı. Servise verdiğimizde bunun güncellemeyle alakalı bir şey olduğunu, hallettiklerini söylediler. Elimize geldiğinde cihaz zaten tertemiz çalışıyordu ama bu size de aynısı oldu demek değil tabii. Bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama ciddi ciddi cihazla beraber gelen rapor kısmında o yazıyordu.

Aynı sorun bendeki M21'de var. Bir şekil download mode'a alabildim, ODIN ile original firmware kurabildim. Ama cihaz açılmamakta ısrar ediyor.

Ya anakart kısmen gitti ya da başka problemi var.

A51 kullanıyorum. Daha yeni yaptırdım. Bende A51 yazısında kalıyordu. İşlemci kaynaklı bir sorundu benimki. Sizde de ya anakart yanmıştır ya da işlemciye müdahale edilmesi gerekiyordur.

Geri
Yukarı Alt