138

Becerikli
Makaleler
1
Cihazı babama almayı düşünüyorum ama batarya ömrü konusunda şüpheliyim, kullanan arkadaşlar batarya ömrü ve ısınma ile ilgili deneyimlerini paylaşabilirler mi? Şu an cihaz 20 bin civarında satılıyor.

Cogu guncel Exynos cihaz gibi ince ayar yaparsaniz 1 gunu rahat cikarirsiniz. Oyunlarda throttling konusu da pek sorun olmaz sabahtan aksama kadar oyun oynayan biri degilseniz.

Fena bir cihaz degil onun disinda. Kamera performansi olarak tatmin ediciydi ama ultragenis kamerasindan pek iyi performans alamadim.

Pilden memnun değil kullanıcılar ama bu bütçede Apple'da aynı. A54 var annem de o da düşük batarya performansı veriyor. Bataryaya bakıyorsan Realme, Xiaomi gibi markalara bakacaksın ki sırf batarya için bu cihazlara da düşülmez.

Cogu guncel Exynos cihaz gibi ince ayar yaparsaniz 1 gunu rahat cikarirsiniz. Oyunlarda throttling konusu da pek sorun olmaz sabahtan aksama kadar oyun oynayan biri degilseniz.

Fena bir cihaz degil onun disinda. Kamera performansi olarak tatmin ediciydi ama ultragenis kamerasindan pek iyi performans alamadim.
Batarya konusunda senin deneyimin nasıl? Oyun oynuyor musun, ısınma yapıyor mu cihaz? Ekranı 120 Hz mi kullanıyorsun? Güç tasarrufu açık mı? Kaç saat SOT alıyorsun?

Cihaz benim degildi, uzun sure kullanim yapamadim maalesef.
Oyun oynuyor musun, ısınma yapıyor mu cihaz?
Isinma yapiyor, Clash Royale gibi basit bir oyunda bile ilik kivama geliyordu cihaz hemen. Ince ayar cekerseniz cihaz isinsa bile hic olmazsa throttle sorunun ustesinden geleceginizi dusunuyorum.
120Hz'de denemistim, CR uzerinde de 120Hz modu acikti ve 120 FPS tutuyordu.
Güç tasarrufu açık mı? Kaç saat SOT alıyorsun?
Guc tasarrufu kapali sekilde kullanan arkadasim, bana yaklasik 6.30 saat SoT aldigini soylemisti. Veriler GSMArena'nin verileriyle de az buz uyusuyor.