Detaylar
Kim cevapladı?mauroicardi9
Başarılı
Android telefonlar 3 yıl sonra sapıtıyor diyenler utanır mı sanmam
Sorunuza gelecek olursak ne yaptığınıza bağlı. Kendiniz pil kullanım kısmından son şarjdan bu yana hangi uygulamada ne kadar şarj harcamışsınız görebilirsiniz.
Android telefonlar 3 yıl sonra sapıtıyor diyenler utanır mı sanmamSorunuza gelecek olursak ne yaptığınıza bağlı. Kendiniz pil kullanım kısmından son şarjdan bu yana hangi uygulamada ne kadar şarj harcamışsınız görebilirsiniz.
Mesela dışardayken sürekli Instagram da falan geziyorum 3 buçuk saate yakın gidiyor ve yakın zamanda yeni telefon almak istiyorum bataryası uzun giden Samsung telefon var mı acaba?
2 günde şarj ediyorsanız baya iyi.S8+ kullanmaktayım ve 3500 mAh pili var. Peki bu pil ortalama kaç saat gitmeli? Mesela YouTube'da kaç saat video seyrettirir? Çünkü 2 günde bir şarja takıyorum.
Evde ilk çıktığı zaman alınan s8 var. Taş gibi çalışıyor fakat batarya günü birlik şarj istiyor.
Hiç kullanılmadığında 1 haftaya yakın dayanıyor.
İşin saçma tarafı ekran parlaklığını açınca telefon kapalıyken bile daha hızlı şarj yiyor.
Saçma geliyor biliyorum fakat 2 kez test ettim.
Bütçe ne kadar?Mesela dışardayken sürekli Instagram da falan geziyorum 3 buçuk saate yakın gidiyor ve yakın zamanda yeni telefon almak istiyorum bataryası uzun giden Samsung telefon var mı acaba?
2 günde şarj ediyorsanız bayağı iyi.
Evde ilk çıktığı zaman alınan S8 var. Taş gibi çalışıyor fakat batarya günü birlik şarj istiyor.
Hiç kullanılmadığında 1 haftaya yakın dayanıyor.
İşin saçma tarafı ekran parlaklığını açınca telefon kapalıyken bile daha hızlı şarj yiyor.
Saçma geliyor biliyorum fakat 2 kez test ettim.
Bütçe ne kadar?
25.000 TL'ye kadar ama şimdi değil nisan 2026 da falan almayı düşünüyorum siz sadece bataryası iyi olan Samsung telefonları önerin yeter yani Instagram'da geziniyim bana 6 7 saat yetecek batarya var mı?
mauroicardi9
Başarılı
25.000 TL bütçeye geçeceğiniz telefona değmez. S8+'da kalmanız daha mantıklı.25.000 TL'ye kadar ama şimdi değil nisan 2026 da falan almayı düşünüyorum siz sadece bataryası iyi olan Samsung telefonları önerin yeter yani Instagram'da geziniyim bana 6 7 saat yetecek batarya var mı?
Alacağınız tarihe daha çok var. En fazla son 1 ay kala konu açın. Daha iyi olur.25.000 TL'ye kadar ama şimdi değil nisan 2026 da falan almayı düşünüyorum siz sadece bataryası iyi olan Samsung telefonları önerin yeter yani Instagram'da geziniyim bana 6 7 saat yetecek batarya var mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Memlekete katkısı olan fizikçiler, mühendisler gerçekten öldürülüyorlar mı?
- RamKokusuSeven
-
-
-
-
XBOX üzerinden alınan GTA VI hem konsolda hem de laptopta oynanabilir mi?
- faintchimera
Yeni mesajlar
-
-
XBOX üzerinden alınan GTA VI hem konsolda hem de laptopta oynanabilir mi?
- Subaru Yetkili Servis