@CliqueDOS hocam bende bu mağdurlardan biriyim. 2 cihaz aldım 1 ay arayla iade ettim ve ailem artık kafa takıyorsun diyerek almadı yenisini. 2 cihaz da GameGaraj.
İlk cihaz; GameGaraj r9t 5070 Ti 9955hx C1.
İkinci cihaz; slayer 9XL 5070 Ti MSI Vector 17 kasa U9 275hx.
Denilenler bende de oldu. Linkleri en son bırakacağım. GameGaraj'dan cihaz alınmaz bana göre artık. O servis muhatabını bende gördüm teknik servisi arayınca. Ben cihazı değişim için yollamıştım beni arayanda olmadı. İlk cihaz r9T'yi GPU 87 derece görüyor diye iade ettim. İkinci cihaz 9XL de RAM'ler 95 derece oluyordu. Adaptörden ses geliyordu. Rockstar Launcher nedense o laptopta çalışmadı. Değişim red ettiler. Hepsiburada'da iade etti değişim red yiyince. Ben kimseye utanıyor musunuz diye soramamam.
2 ay önce böyle olaylar yoktu pek. Yeni patladı. Ben sesimi duyurmaya çalıştım ama pek kâla alınmadım. Bana Windows kurmayı bilmiyorsun. 85 derece gpy gayet serin her türlü lafı söylediler hem Techolay hem de Telegram cihaz TV de.( en çok Telegram). Ali Osman uz incelemelerine güvenerek aldım iki cihazıda pişmanım keşke bir şekilde ASUS almaya falan ikna etseydim ailemi. Kavga ettik hatta 2 kere laptop aldık sana dediler üste çıktılar sanki ben istedim sorunlu cihaz almayı. Garip garip sesler geliyordu oyunda r9tde 9XL'de de fan sesi dedi GameGaraj videoya normal dedi. Ama hoparlorden çıkan bir arıza sesi gibiydi. Keşke bu konuyu cuma görseydim yeni gördüm. Bende anlatırdım. Monster 5070 Ti almadığıma pişman oldum resmen. Servisi kötü ürünleri iyi değil vs. türlü türlü muhabbet dönüyor. Aynı Recep Baltaş'ın geçen videoda " bizim forumda herkes AMD ekran kartı öneriyor ama AMD kartı sorunu duyunca kimse konuya cevap vermiyor " demesi gibi herkes GameGaraj öneriyor ama sorun olunca normaldir deniyor. Ben Allah'a şükür bir şekilde kurtuldum cihazsız kaldım ama kurtuldum. En kötü seneye yazın 100k bütçe üstüne 30K-40K para ekler MSI Vector 18 falan alırım. Ya da sistem dizilir direk 100k ya. En azından 5070'li sistemim olur. Video linkleri ikisi de hoparlörden geliyor;
Merak edenler konu başlıklarımda başta çok pozitif inceleme yaptım bende pişmanım keşke bekleyip yapsaydım. 9XL için de konu açmıştım.