Hikaye oyunları çok zevkli oluyor. Yaslanıyorsun arkana hikayenin tadını çıkarıyorsun. Masaya kollarını dayamak zorunda değilsin. İstersen uzanarak oyna, müthiş rahatlık.

FPS oyunları oynayamıyorum ben de. Bir de Rocket League normalde GamePad ile çok daha verimli oynanabilmesine rağmen ben asla oynayamıyorum. Klavye + mouse ile Champion 1’e kadar çıktım. GamePad ile tam bir Gümüş’üm. 😂

Alsam bile 3 ay oynayamayacağım. 3 ay sonra oynarım.😀 Ama bu sefer kararlıyım alacağım.

Gamepad olarak 1500TL verme Ultimate C modeline. Bunu al 1700TL'ye zaten. 2 kat kutu ve koruyucu plastik içinde geliyor futbol oynasalar zarar veremezler kargo esnasında.
Hocam fiyatı benim için pek önemli değil. Ayda yılda 1 oyun oynayabiliyorum. Aliexprees sitesine karşı bir önyargım var. Benim gönderdiğim ürün kötü mü?😕

Alsam bile 3 ay oynayamayacağım. 3 ay sonra oynarım.😀 Ama bu sefer kararlıyım alacağım.

Hocam fiyatı benim için pek önemli değil. Ayda yılda 1 oyun oynayabiliyorum. Aliexprees sitesine karşı bir önyargım var. Benim gönderdiğim ürün kötü mü?😕
Fiyatı fazla boşa ekstra para vermiş olursun. Kol iyi ama o site için fazla pahalı. Attığım satıcıdan ayrıca bende aldım sadece ben değil zaten 10 bin üzeri satış yapmış aynı gamepad'den yani güvenebilirsin. Daha iyi.

Kolla oynamak daha rahat, klavye-fare ile oynamak daha iyi. Yarış ve spor oyunlarında kolla oynarsanız daha iyi karakterinize veya arabaya yön verirsiniz. Geri kalan alanlarda çok özel bir yeteneğiniz yoksa aim assist olmadan oynayamazsınız bile. Bu durumlarda ise klavye ve fare daha iyi.

Oynayabildiğim her oyunu kol ile onuyorum, fareye göre daha yavaş döndüğü için kasma varsa bile belli etmiyor çok.
Bence her oyuncuda olması gereken bir şey.

2 gün önce ilk kez konsol aldım. Yatarak oynayınca ciddiye alamıyorum. Oturur pozisyonda olmam gerekiyor + ekran uzakta olunca da aynı şey geçerli.
Yatmayıp yakın oyna.

Kişiden kişiye değişir. Ben rekabetçi oyunlarda veya hikayeli nişan alma oyunlarında oynamaktan rahatsız olduğum için FH4 ve FH5'te kullanmıştım. Belki ayarlayabilirsen ETS'de gider. Genshin gibi oyunlarda da hoşuma gitmişti. Sana bağlı tamamen.

Hocam bende daha önce hiç denememiştim, evde bir tane vardı dönüştürücü aldım taktım başta bir 10 dakika keyifli geldi ama sonrasında sanki birisi boğazımı tutuyormuş gibi hissettim, kontrol bende değil gibi.