Ben emülatördeki oyunlar ve F1 2012 için kullanıyorum. Emülatörler için olmazsa olmazdır kol, klavyeyi kol olarak kullanmanın saçmalığını bilen bilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Emirhan Köstekçi
Uzman
Ben kendi şahsım adına konuşursam F310 Game padim var zaten tartışmasız FIFA pes gibi oyunlarda Controller şart FC24 ile muazzam oluyor FPS oyunlarında klavye mouse her zaman daha iyi.
Ayaz
Yetkin
Hikayeli oyunlarda aim desteği de olduğundan gamepad ile oynamak daha zevkli olabiliyor sonuçta klavye fareye maruz kalmadan sırtını yaslayıp dinlenerek oynayabilirsin. FH5 gibi yarış oyunlarında da keza kontrolcü ile oynamak arabayı daha iyi sürmenize olanak sağlıyor. FPS oyunları için alınması gerektiğini düşünmüyorum ama.
Elma ısıran
Üstün
Aynen hikayeli oyunlarda nişan desteği çok işime geliyor benim de. Oyunlarda zorlanmayı sevmeyen biriyim, hikaye aksın gitsin istiyorum. Büyük kolaylık sağlıyor.Hikayeli oyunlarda aim desteği de olduğundan gamepad ile oynamak daha zevkli olabiliyor sonuçta klavye fareye maruz kalmadan sırtını yaslayıp dinlenerek oynayabilirsin. FH5 gibi yarış oyunlarında da keza kontrolcü ile oynamak arabayı daha iyi sürmenize olanak sağlıyor. FPS oyunları için alınması gerektiğini düşünmüyorum ama.
- Makaleler
- 1
Spor ve dövüş oyunları kontrolcüde daha zevkli oluyor çoğu zaman.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347