Hall effect tetikler ve çubuklar, Xbox tipi tetikler, kablosuz bağlantı ile bayağı iyi kontrolcü. Ultimate 3'teki gibi DualShock 4 usulü "dandik" tetikler olmaması bile tercih sebebi.
Güzel bir kontrolcü ama 1300-1400TL bandında satılması lazım artık. Machenike G5 pro gibi mekanik ve daha sağlam bir gamepad ile aşşağı yukarı aynı fiyata satılıyor.
Hall effect tetikler ve çubuklar, Xbox tipi tetikler, kablosuz bağlantı ile bayağı iyi kontrolcü. Ultimate 3'teki gibi DualShock 4 usulü "dandik" tetikler olmaması bile tercih sebebi.
Güzel bir kontrolcü ama 1300-1400TL bandında satılması lazım artık. Machenike G5 pro gibi mekanik ve daha sağlam bir gamepad ile aşşağı yukarı aynı fiyata satılıyor.
O batarya miktarı aşırı önemli değil. Ultimate C 500mah batarya ile 25 saat kullanım sunuyor ama mesala MSI GC30 600mah batarya ile 8 saat kullanım sunuyor. RGB kapalı 20 saat kullandırtıyor Machenike G5. Evet vergi ile 1840TL fiyatı var.Baktım da 1850 liraya bulabildim en ucuz, T4 Cyclone Pro'yu ise 1450 hatta TEMU kuponuyla 1350. Bir de tetiklerde titreşim motoru olup olmadığı yazmıyor anlayamadım sayfasından. Batarya olarak da Gamesir 860 mah iken Machenike 600. Tetiklerde motor varsa değebilir ama yoksa nova litenin mekaniği falan gibi bir şey oluyor.
O batarya miktarı aşırı önemli değil. Ultimate C 500mah batarya ile 25 saat kullanım sunuyor ama mesala MSI GC30 600mah batarya ile 8 saat kullanım sunuyor. RGB kapalı 20 saat kullandırtıyor Machenike G5. Evet vergi ile 1840TL fiyatı var.
Eki Görüntüle 64504
Benim bildiğim fiyatı 1600 civarı. 1600 civarına T4 pro yerine Machenike daha mantıklı buluyorum. Eğer 1300-1400 civarına bulunuyosa bütçesini arttıramayan için alınır.
Ben de alacaktım denk geldim Machenike'ye ama tetikte titreşim var mı hatta direkt titreşim var mı anlayamadığım için almadım, Xbox 360 orijinal kontrolcüm var şu an ve tetikleri yeni tip Xbox olan ve tetiklerde titreşim olan model istiyorum. Ultimate 3'ünki tetikler Xbox yeni nesil kadar hoş hissiyata sahip değil. Satıcıya sordum yapay zeka çıktı titreşim olayını hala öğrenemedim, bilgin varsa aydınlatır mısın?