Gaming.gen.tr'den aldığım kasa ve yanıltıcı XPG Kyber PSU mağduriyeti

Zaten bilinen bir durumdu kısmına yazmıştım. Sonuçta herkes forumu erkenden keşfedemiyor. Açıkçası kanuna göre gaming gen.tr haksızdır

Ben orada zaten Gaming.Gen.TR'de sorun yok demedim. Sadece forumlara göz atmış olsaydı, böyle bir durumun yaşanmazdı, demek istemiştim. Bu arada bu durumu sadece Gaming.Gen.TR yapmıyor. Öbür yerlerde de aynı durum var.

Çok teşekkür ederim, internette kasayı aratınca ilk sayfalarda forumlar çıkmıyor ve YouTube'da de PSU ile ilgili yorum bulamadım. Zaten forum kullanan birisi olsam buraya yeni üye olmam.

Çok teşekkür ederim, internette kasayı aratınca ilk sayfalarda forumlar çıkmıyor ve YouTube'da de PSU ile ilgili yorum bulamadım. Zaten forum kullanan birisi olsam buraya yeni üye olmam.
Sorun yok kafaya takma umarım hakkını alırsın en kısa sürede.Seni suçlayan insanları takma marka/firma seviciliğine gerek yok

Sorun yok kafaya takma umarım hakkını alırsın en kısa sürede.Seni suçlayan insanları takma marka/firma seviciliğine gerek yok
Umarım, yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. İnsanlar ses çıkartmadığı için firmalar yüz buluyor.

Tüketici hakem heyeti beni haklı buldu

Son düzenleme:
Umarım, yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. İnsanlar ses çıkartmadığı için firmalar yüz buluyor.

Tüketici hakem heyeti beni haklı buldu
Sonuç ne oldu, bende hazır sistemde güç kaynağı çok kötü olmasın deyip mecbur bu kasayı aldım, güç kaynağını çıkartıp içindeki etikete baktım 12v hp kyber'in etiketini basmışlar, şimdi güç kaynağının kalitesi ne seviye de onuda öğrenemedim.

Bende ki güç kaynağı sıkıntılıydı oyunlarda aniden güç kesiyordu araştırınca satış sayfasınsada ki ürünün eski modelini yolladıklarını fark ettim teknik servise yolladım sorun yok deyip tekrar ürünü yolladılar muhatap olmadılar bende THH'ye başvurdum kazandım 3 hafta sonra da para iadesi yapıldı.

Benimkinde sorun yok, hazır sistemde psu kaliteli olsun, geleceğe yönelik olsun deyip 850 TL fark verip 650w olan yerine 750w olan kasayı aldım, sonra içinden o psu'nun çıkmadığını öğrenice gaming gen tr'ye değişim için mail attım ama geri dönüş yapacaklarını sanmıyorum, bende THH`ye baş vurmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…