YunaUK

Becerikli
Merhaba gaming laptop alacağım ama gaming laptop alırken Intel işlemcilimi alınmalı ya da AMD işlemcilimi alınmalı;? Hangisinin pil ömrü ve performansı daha iyidi? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba gaming laptop alacağım ama gaming laptop alırken Intel işlemcilimi alınmalı ya da AMD işlemcilimi alınmalı;? Hangisinin pil ömrü ve performansı daha iyidi? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Ben 1 hafta önceye kadar amd işlemcili gaming laptop aldım aşırı memnunum pili en fazla 11 saat gidiyor

Modelden modele değişir, şuan piyasadaki çoğu AMD oyuncu laptopu Intel oyuncu laptopunu pil verimliliği konusunda tokatlıyor.

Modele bağlı değişir. Intel'in 14 serisi işlemcilerin pil ömrü iyi mesela. Amd'de ise sonu 45HS ile bitenler iyi mesela aynı şekilde. Ayrıca sizi çok sık görüyorum tavsiye konularında. Düzgün bir konu açın bütçeye göre tekte bitirin işi.

Dahili GPU, pil, ısı... Intel alırsan çok pişman olursun. İlk günler iyi çalışır ama sonra seni çok üzer. Intel'i masaüstü dışında kullanmayın. Intel 12. nesil ve sonrasında çok bozdu.

Anladım teşekkür ederim Intel laptoplar fiyatları piyasada daha uygun oluyor nedense ayrıca marka olarak ne önerirsiniz laptoplar SSD ve RAM yükseltmesi yapınca garantiden cıkmiyorsa HP Victus alıp RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirim.

Dahili GPU, pil, ısı... Intel alırsan çok pişman olursun. İlk günler iyi çalışır ama sonra seni çok üzer. Intel'i masaüstü dışında kullanmayın. Intel 12. nesil ve sonrasında çok bozdu.

Ayrıca konuyu hortlatıyorum ama sayın Hasan'lar instragam adresinizi verir misiniz efendim.

Orijinali: Sayın bezmenler lütfen acar mısınız kapıyı efendim.

Anladım teşekkür ederim Intel laptoplar fiyatları piyasada daha uygun oluyor nedense ayrıca marka olarak ne önerirsiniz laptoplar SSD ve RAM yükseltmesi yapınca garantiden cıkmiyorsa HP Victus alıp RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirim.
HP Victus bu aralar kalbimizi kırıyor. Kronik bazı arızalar var. Ben HP'den açıklama gelene kadar önermiyorum.

Bu arada Victus'ların bazılarında tek RAM ve M2 slotu var. Alacaksanız mutlaka kontrol edin.

Ama Acer Nitro 16 ve Asus Tuf Gaming A15 modellerini tavsiye ederim. Bu cihazlar beni hiç üzmedi. Asus'un kasası biraz darbelere karşı dayanıksız o kadar.