Detaylar
Kim cevapladı?Ben 1 hafta önceye kadar amd işlemcili gaming laptop aldım aşırı memnunum pili en fazla 11 saat gidiyorMerhaba gaming laptop alacağım ama gaming laptop alırken Intel işlemcilimi alınmalı ya da AMD işlemcilimi alınmalı;? Hangisinin pil ömrü ve performansı daha iyidi? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
yusufumm07
Üstün
11 saat demiş gaming laptop bu kadar uzun süre gidiyor mu? Benim cihaz 3 saat gidiyor garipsedimModelden modele değişir, şuan piyasadaki çoğu AMD oyuncu laptopu Intel oyuncu laptopunu pil verimliliği konusunda tokatlıyor.
Arlecchino
Başarılı
11 saat demiş gaming laptop bu kadar uzun süre gidiyor mu? Benim cihaz 3 saat gidiyor garipsedim.
Video oynatma falandır.
11 saat tabi ki gitmiyor ben en fazla dedim ortalama 6 saat gidiyor yotubeda videoları 1080p izliyorum internette gezniyorum 6 saatı falan buluyo11 saat demiş gaming laptop bu kadar uzun süre gidiyor mu? Benim cihaz 3 saat gidiyor garipsedim
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Modele bağlı değişir. Intel'in 14 serisi işlemcilerin pil ömrü iyi mesela. Amd'de ise sonu 45HS ile bitenler iyi mesela aynı şekilde. Ayrıca sizi çok sık görüyorum tavsiye konularında. Düzgün bir konu açın bütçeye göre tekte bitirin işi.Merhaba gaming laptop alacağım ama gaming laptop alırken Intel işlemcilimi alınmalı ya da AMD işlemcilimi alınmalı;? Hangisinin pil ömrü ve performansı daha iyidi? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
- Makaleler
- 14
Dahili GPU, pil, ısı... Intel alırsan çok pişman olursun. İlk günler iyi çalışır ama sonra seni çok üzer. Intel'i masaüstü dışında kullanmayın. Intel 12. nesil ve sonrasında çok bozdu.
YunaUK
Becerikli
Dahili GPU, pil, ısı... Intel alırsan çok pişman olursun. İlk günler iyi çalışır ama sonra seni çok üzer. Intel'i masaüstü dışında kullanmayın. Intel 12. nesil ve sonrasında çok bozdu.
Anladım teşekkür ederim Intel laptoplar fiyatları piyasada daha uygun oluyor nedense ayrıca marka olarak ne önerirsiniz laptoplar SSD ve RAM yükseltmesi yapınca garantiden cıkmiyorsa HP Victus alıp RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirim.
Ayrıca konuyu hortlatıyorum ama sayın Hasan'lar instragam adresinizi verir misiniz efendim.
Orijinali: Sayın bezmenler lütfen acar mısınız kapıyı efendim.
- Makaleler
- 14
HP Victus bu aralar kalbimizi kırıyor. Kronik bazı arızalar var. Ben HP'den açıklama gelene kadar önermiyorum.Anladım teşekkür ederim Intel laptoplar fiyatları piyasada daha uygun oluyor nedense ayrıca marka olarak ne önerirsiniz laptoplar SSD ve RAM yükseltmesi yapınca garantiden cıkmiyorsa HP Victus alıp RAM ve SSD yükseltmesi yapabilirim.
Bu arada Victus'ların bazılarında tek RAM ve M2 slotu var. Alacaksanız mutlaka kontrol edin.
Ama Acer Nitro 16 ve Asus Tuf Gaming A15 modellerini tavsiye ederim. Bu cihazlar beni hiç üzmedi. Asus'un kasası biraz darbelere karşı dayanıksız o kadar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311