- Makaleler
- 14
Bu cihaz bir süre sonra can yakıyor.
Bu cihaz bir süre sonra can yakıyor.
Sen önce ne alacağına karar ver öyle konu aç. Tavsiyem masaüstü al.
Valla ne önereceğimizi şaşırdık. Birinde hal sensörü, birinde anakart yanması, diğerinde ise yazılımsal sorunlar var. İçlerinde en alınabilecek bu.
Ayrıca bütün konuda @hasanmerkitden yardım alıyorum diğer arkadaşlar kendi kafasına göre bir şeyler söylüyor (kötü amacla söylemedim lütfen yanlış anlamayın)
Vallahi ne önereceğimizi şaşırdık. Birinde hal sensörü, birinde anakart yanması, diğerinde ise yazılımsal sorunlar var. İçlerinde en alınabilecek bu.
Casper mı? Çok kötü seçim. Kendine bu kötülüğü yapma. Biraz daha para ver ve Asus al gitsin. Casper boşuna ucuz değil inan bana.Muhtemelen Casper Excalibur'ya da ya da HP Victus alacağım Acer ASUS gibi markalar gereksiz pahalı Lenovo LOQ serisinde hem Ryzen işlemcili hem RTX ekran kartlı model cok az Monster gibi markalarada güvenmiyorum.
Casper mı? Çok kötü seçim. Kendine bu kötülüğü yapma. Biraz daha para ver ve ASUS al gitsin. Casper boşuna ucuz değil inan bana.
Modele göre değişir, benim 12500H 4-5 saat anca gidiyor. İdare anca ediyor işte.11 saat demiş gaming laptop bu kadar uzun süre gidiyor mu? Benim cihaz 3 saat gidiyor garipsedim
Gerekli pil tasarrufu ayarlarını yapınca mux switchle beraber 7-8 saat falan kullanıyordum ben11 saat demiş gaming laptop bu kadar uzun süre gidiyor mu? Benim cihaz 3 saat gidiyor garipsedim
Casper mı? Çok kötü seçim. Kendine bu kötülüğü yapma. Biraz daha para ver ve ASUS al gitsin. Casper boşuna ucuz değil inan bana.