Ayrıca bütün konuda @hasanmerkitden yardım alıyorum diğer arkadaşlar kendi kafasına göre bir şeyler söylüyor (kötü amacla söylemedim lütfen yanlış anlamayın)

Bütçeni söylemiyorsun amacını söylemiyorsun, masaüstümü laptop mu söylemiyorsun daha ne yardım bekliyorsun acaba? Kafama göre cevabı ben mi veriyorum sen mi veriyorsun?

Vallahi ne önereceğimizi şaşırdık. Birinde hal sensörü, birinde anakart yanması, diğerinde ise yazılımsal sorunlar var. İçlerinde en alınabilecek bu.

Muhtemelen Casper Excalibur'ya da ya da HP Victus alacağım Acer ASUS gibi markalar gereksiz pahalı Lenovo LOQ serisinde hem Ryzen işlemcili hem RTX ekran kartlı model cok az Monster gibi markalarada güvenmiyorum.

Muhtemelen Casper Excalibur'ya da ya da HP Victus alacağım Acer ASUS gibi markalar gereksiz pahalı Lenovo LOQ serisinde hem Ryzen işlemcili hem RTX ekran kartlı model cok az Monster gibi markalarada güvenmiyorum.
Casper mı? Çok kötü seçim. Kendine bu kötülüğü yapma. Biraz daha para ver ve Asus al gitsin. Casper boşuna ucuz değil inan bana.

Casper mı? Çok kötü seçim. Kendine bu kötülüğü yapma. Biraz daha para ver ve ASUS al gitsin. Casper boşuna ucuz değil inan bana.

Normalde en başta Casper Excalibur alacaktım Casper Excalibur ve Monster kaliteli markalar değil Acer garantide sorun cıkartıyor Lenovo LOQ serisi kronik anakart sorunlu HP Victus kronik sorunlu GameGaraj gibi markalara güvenmiyorum MSI giriş seviyesi laptoplarda malzeme kalitesi olarak düşük ve TDP değeri düşük kalıyor hangi markayı alacağım konusunda kararsız kaldım tek secenek ASUS TUF A15 gibi duruyor diğer markalara baktığımda sorunsuz bir laptop yok galiba.