Asus'un sadece kasaları darbeye karşı dayanıksız. Bir de oyunda sessiz çalışması beklenemez. Onun dışında AMD işlemcili Asus'ları tavsiye ediyorum. Birkaç Asus modeli araştır derim.

ASUS'un sadece kasaları darbeye karşı dayanıksız. Bir de oyunda sessiz çalışması beklenemez. Onun dışında AMD işlemcili ASUS'ları tavsiye ediyorum. Birkaç ASUS modeli araştır derim.

Anladım teşekkür ederim ASUS TUF konusunda kararsız kaldım SSD ve RAM değişimi icin müşteri hizmetlerini aradım 6dk telefonda bekledim 13dk karşıdaki kişi ile görüştüm müşteri hizmetleri kendi sattığı laptoptan daha sattığı laptopun özeliklerini bilmiyor bir sorun cıktığı zaman tekrardan servise gönderdiğimde müşteri hizmetinin verdiği hizmeten veya daha kötü hizmet vermelerinden korkuyorum açıkçası. Ayrıca HP müşteri hizmetleriyde görüştüm 10dk gecmeden sorunumu cözdüler Lenovo servisine 7dk bekledikten sonra başka numarayı arayın cevabını aldım MSI servisinde 1 2 dk gectikten sonra telefon kapaniyor Monster servisinde müşteri hizmetlerine ulaşamiyorum.

ASUS'un sadece kasaları darbeye karşı dayanıksız. Bir de oyunda sessiz çalışması beklenemez. Onun dışında AMD işlemcili ASUS'ları tavsiye ediyorum. Birkaç ASUS modeli araştır derim.

ASUS TUF servisinden kaynaklı muhtemelen Casper Excalibur alacağım.

Son düzenleme:
Lenovo öneririm. Özellikle LOQ'lar bütçesine göre çok iyiler. Güncel olarak IdeaPad gaming 3 kullanıyorum. Max 70leri görüyor GPU. Hem de dengeli modda. Turbo modda 65i geçmiyor.