Hangisini alırsınız?

• Gaming Laptop

• MacBook

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Arm'ların hala tam oturmadığı kanaatindeyim bundan dolayı laptop. Ancak 3 yıl sonra tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırk yıl düşünsem daha iyi bir tanımlama aklıma gelmezdi.

Oyun oynamayacaksam neden takoz gibi sesli laptop ile dolaşayım? İhtiyaca göre değişir bu durum.
İncecik oyuncu laptopları da var. Takoz gibi olanlar "desktop replacement" diye geçiyor. Onların amacı kesintisiz yüksek performans, kasa kadar güçlü olup gene de taşınması çok avantaj sağlayacak durumlarda kullanılıyor.

Konuda "spesifik" bir kullanım sebebi olmadığı için gaming laptop diyorum. İncecik oyuncu laptopları da var. MSI'ın GS laptopları, ASUS'da Zephyrus serisi gibi çoğaltılabilir örnekler.

Amaca yönelik değişir. Vaktinde Macbook yerine gaming laptop aldım, oynadığım en baba oyun FM olunca gaming laptop boşa almışım dedim. Oyun oynamayacaksan önemi yok zaten sarjları da hızlı bitiyor.

Kullanım amacına bağlı olarak değişiyor. Amaç oyunsa kesinlikle gaming alınmalı. Pil ömrünü dert ediyorsanız AMD Ryzen modellerde pil ömrü nispeten Intel'e göre iyi.
Oyun oynamayacaksam neden takoz gibi sesli laptop ile dolaşayım? İhtiyaca göre değişir bu durum.
ASUS ROG Zephyrus modeller tam olarak ne oluyor hocam?