Hocam bu sefer olay geçmiş ama lütfen bundan sonra bir ürününüzde sıkıntı olduğu zaman direkt yetkili servise gönderin. Aracı sokmayın. Gençer Gaming özelinde söylemiyorum ama bütün firmalar kendi cebini düşünür. Adamlara iade/değişim kararı sonucu verilse bile size iade kararını söylerler. Çünkü size muadili olan ₺15.000 kartı vermektense fatura bedelini ödemek işlerine gelir.

Eğer değişim yapamıyoruz diye laga luga yapmaya devam ederlerse direkt ürünü geri isteyin ve seri numarası ile yetkili servise başvurun. Sadece iade kararı verildiğini bugüne kadar hiç duymadım.

Aynı sorunu yaşayan başka biri daha var hocam, fotoğrafta. Ben tekrardan yetkili servis ile görüşüp seri numarası olmadan öğrenmenin bir yolu var mı diye bakacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-10-14-40-00-957_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-02-10-14-40-00-957_com.android.chrome.webp
    514,8 KB · Görüntüleme: 84
Hocam, bana iade kararı çıktığını söylediler. Ne kadar olduğunu sorduğumda, faturadaki tutar kadar olduğunu belirttiler. Ben de çıkışıp yasal haklarımdan bahsettim ve biraz sert tepki verdim. Bunun üzerine, yetkili firmaya durumu ileteceklerini, müşterinin onayını beklediklerini ve süreci e-posta yoluyla yöneteceklerini söylediler. Eğer değişim sağlanabilirse, bana muadil ürünleri sunacaklarını belirttiler. Ben de "Tamam, teşekkürler" diye yanıt verdim. Ancak, gerçekten denk bir muadil ürün sunulmadığı sürece kabul etmeyeceğim.
Hocam hakkiniz o yönde zaten size değişim yok diyerekten eksik bilgi vermiş servis. Siz hakkınızı arayın hocam.