Coa11

Uzman
Merhabalar,

Gears of War E-Day'i Game Pass aracılığıyla oynamaya başladım. Açıkçası bu tarzı özlemişim. Gears of War 3'ten itibaren serinin tüm oyunlarını oynayan biri olarak, bu türde düzgün oyunların artık pek çıkmaması üzücü.

TPS ve saf aksiyon sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Oyunun görsel kalitesi oldukça başarılı olmuş. Ayrıca şu ana kadar optimizasyonu da gayet iyi görünüyor. RX 9060 XT 8 GB ile 4K çözünürlükte, Ultra ayarlarda, FSR ve Kare Oluşturma açıkken yaklaşık 90-110 FPS arasında değerler alıyorum.

Gördüğüm kadarıyla Xbox Series S kullanıcıları da performanstan memnun.

Ben oldukça keyif aldım. Kendi çektiğim birkaç ekran görüntüsünü de aşağıya bırakıyorum.

Gears of War_ E-Day 6.10.2026 19_44_18.webp

Gears of War_ E-Day 6.10.2026 19_27_07.webp

Gears of War_ E-Day 6.10.2026 19_33_03.webp

Gears of War_ E-Day 6.10.2026 19_31_40.webp

Gears of War_ E-Day 6.10.2026 19_23_48.webp

Herhangi bir beklentim yoktu buna karşı ancak son zamanlarda oldukça övüldüğünü görüyorum sanırım deneme vakti gelmiş.

Kütür kütür bir oyun olmuş. Özellikle açık dünya oyunlarından sıkılanlar için ilaç gibi oldu. 4070 Super ve 9700X işlemci ile 2K olarak Ultra ayarlarda gayet akıcı oynuyorum. Grafikler ve atmosfer çok iyi olmuş. Özellikle oyun, önceki oyunlara göre çok daha atik hâle gelmiş. Hikâye anlatımı gayet kuvvetli. Şimdilik eksik nokta pek bulamadım şahsen. Ara ara ufak tefek FPS düşmeleri olabiliyor tabii. Onu da güncelleme ile daha da cilalarlar diye düşünüyorum. Hafiften açık dünyamsı şeyler de var haritada. Ancak açık dünya oyunu değil bu. Yan görevler de keyifli. Özellikle de gamepad ile daha da keyifli oynamak.