Evet uyurken takıyorum ve ne kadar uyuduğum gibi şeyler için önemli oluyor. Tek problem yatağımın kolları var ve saati o kollara çarparsam çiziliyor.Ben sağlık verilerini doğru ölmesi için yatacağım zaman kordonu gevşetip saat takılı uyuyorum peki siz gece saat takıyor musunuz? Bazen PC başına oturunca 15-20 dakika şarj ediyorum bir hafta yetiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Yakar
Uzman
Huawei watch fit 2 kullanıyorum ve duş harici kolumdan çıkarmıyorum (Deniz, havuz dahil). Kaç saat uyuduğumu takip ediyorum ve ayrıca alarma uyanma konusunda telefonun sesi ile birlikte kolumdaki titreşim uyanmamı kolaylaştırıyor. Bir tek yatarken ekstra gevşetmiyorum. Kolumu aşırı sıkmadan takınca vücutla birleşik gibi hissettiriyor ve varlığını unutuyorsun. Yatarken ya da normal zamanda biraz bile gevşek olsa bir tık rahatsız etmeye başlıyor.
- Makaleler
- 50
Watch4 44mm kullandigim surecte sadece 1 kere taktim onda da yanlislikla saati kiriyordum. Uyku halinde garip hareketlerim var 
- Makaleler
- 1
Gece yatarken telefon dahil her şeyi kapatırım.
Kılıfla Series 9 kullandım, kesinlikle yazın kılıfla kullanılmaz. Çok terletiyor, çıkardım rahatladım.Yatağın yanındaki komidin sivriydi, aniden istemeden kolumu çarpıp çizmek istemedim. Kasa + ekran koruyucu geldi bugün, artık başlıyoruz. Tabii bu sıcakta bileğimiz sırılsıklam olmazsa.
0xraptoRwave 34
Üstün
Tam olarak bu sebepten dolayı takmıyordum, ekran koruyucu aldık başlıyoruz artık....Watch4 44mm kullandigim surecte sadece 1 kere taktim onda da yanlislikla saati kiriyordum. Uyku halinde garip hareketlerim var![]()
Surface Area 28
Üstün
- Makaleler
- 3
2025 yılına gireceğiz hocam her türlü iç içeyiz zaten![]()
Bunun yıl ile alakası yok, o sınırı koyan direkt bireyin kendisi zaten.
Oppenheimer'ın yönetmeninin akıllı telefon kullanmaması basit bir örnek...
Neyse konuyu dağıtmayayım, soruya cevabım "hayır".
Olsaydi takardim.
Gevşetince rahat oluyor.Abi sahsen takmıyorumda saatle rahat uyunabilir miki? Kolumuzu acıtır bence.
Aman siz takmayın hocam
Bendeki terletmiyor sizdeki de terletmez herhalde.Yatağın yanındaki komidin sivriydi, aniden istemeden kolumu çarpıp çizmek istemedim. Kasa + ekran koruyucu geldi bugün, artık başlıyoruz. Tabii bu sıcakta bileğimiz sırılsıklam olmazsa.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-
-