İzleniyor Gece yardım edenler için "Baykuş" isimli özel bir rozet gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    rozet yardım
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.

Artı 68 Eksi
@Draugr maaşa ben de varım
Rozet motivasyon veriyor doğru ve bu yüzden zaten önemli şeyler için verilmesi lazım. Gece vakti mesajların kontrolü zor ve üstüne sırf rozet için mesaj kasan insanlar da gelecektir gece vakti. Üstte diğer düşüncelerimi de yazdım hocam. Fakat alımı çözüm sayısına bağlı olarak da üstte dendiği gibi zor olursa belki güzel bir sistem olabilir. Fakat bu sefer de farklı farklı olaylar için rozet isteği çıkar vs. o sebeple bilemiyorum.

Rozet getirilecekse farklı kategoriler ve durumlar için getirilecektir zaten. Sadece bayuş rozeti olmayacaktır.

Gece Kuşu ve Erkenci Kuş rozetleri gelirse bak sen şu işe derim.

Rozet sistemi başlı başına yanlış bence, Sosyal'i asıl amacından uzaklaştıran unsurlardan birisi. Bir de çeşitlendirmek? Bilemedim.

Aklıma nedense ekşi sözlük’teki rozetler geldi. Farklı kategorilere yazdığınız entry’ler 50’den fazla fav alınca o kategorinin madalyasını alıyorsunuz. Bunun benzeri bizde de yapılabilir. Örneğin Oyun İncelemeleri kategorisine aktif bir şekilde konu açan, yorum yazan ve bundan beğeni alan kullanıcılar bir noktadan sonra o kategorinin madalyasını alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…