Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Qhan
Yetkin
@Draugr maaşa ben de varım 
Rozet motivasyon veriyor doğru ve bu yüzden zaten önemli şeyler için verilmesi lazım. Gece vakti mesajların kontrolü zor ve üstüne sırf rozet için mesaj kasan insanlar da gelecektir gece vakti. Üstte diğer düşüncelerimi de yazdım hocam. Fakat alımı çözüm sayısına bağlı olarak da üstte dendiği gibi zor olursa belki güzel bir sistem olabilir. Fakat bu sefer de farklı farklı olaylar için rozet isteği çıkar vs. o sebeple bilemiyorum.
Rozet motivasyon veriyor doğru ve bu yüzden zaten önemli şeyler için verilmesi lazım. Gece vakti mesajların kontrolü zor ve üstüne sırf rozet için mesaj kasan insanlar da gelecektir gece vakti. Üstte diğer düşüncelerimi de yazdım hocam. Fakat alımı çözüm sayısına bağlı olarak da üstte dendiği gibi zor olursa belki güzel bir sistem olabilir. Fakat bu sefer de farklı farklı olaylar için rozet isteği çıkar vs. o sebeple bilemiyorum.
@Draugr maaşa ben de varım
Rozet getirilecekse farklı kategoriler ve durumlar için getirilecektir zaten. Sadece bayuş rozeti olmayacaktır.
T
Th3RealKayseriLee
Ziyaretçi
Gece Kuşu ve Erkenci Kuş rozetleri gelirse bak sen şu işe derim.
@Qhan rozetin gelmesi gece aktifliğini arttırır, bunda kötü bir şey mi var?
Gece aktifliğinin neyi önemli, sabah çözülemiyor mu konu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Qhan
Yetkin
Ona laf etmedim zaten hocam.Rozet getirilecekse farklı kategoriler ve durumlar için getirilecektir zaten. Sadece baykuş rozeti olmayacaktır.
- Makaleler
- 4
Aklıma nedense ekşi sözlük’teki rozetler geldi. Farklı kategorilere yazdığınız entry’ler 50’den fazla fav alınca o kategorinin madalyasını alıyorsunuz. Bunun benzeri bizde de yapılabilir. Örneğin Oyun İncelemeleri kategorisine aktif bir şekilde konu açan, yorum yazan ve bundan beğeni alan kullanıcılar bir noktadan sonra o kategorinin madalyasını alsın.
@Emile A239 TP'de aynı durum var. Mesaj ve aktifliğe göre veriliyor rozetler. Eğitim rozetimi hiç çözüm almadan kazanmıştım mesela.
Yeni konular
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-