2 gün önce saat kaç emin değilim, su almaya kalkacağım zaman bir anda annemin konuştuğunu duydum fakat anlaşılabilir değildi ve uyanıktım. Annemin dediklerini anlamaya çalışırken kulaklarım çok kötü çınladı ve odamda uzun boylu siyah bir yaratık mıdır ne denir bilmiyorum ama sürekli bana doğru bakıyordu ve nefes alamıyordum. Ayrıca kitlendim ve gözlerimi de hareket ettiremiyordum. Aynanın karşısındaydı ve aynada o varlık görünmüyordu. Dün bilekliğim takılıydı ve gene su almaya çıkacağım zaman saat 03.26 gibi bir şeydi, 5 farklı çocuğun konuştuğunu ve top vurma sesleri geldiğini duydum. Aynı şekilde ne dediklerini anlamaya çalışırken bir varlık gene ortaya çıktı ve kulaklarım çınladığı anda geldi. Sonrasında gene kulaklarım çınladı ve bir tane daha ortaya çıktı. Bir tanesi 2 gün önceki ile aynı yerdeydi ve aynı şekilde kilitlendim. Bilekliğim 30 kez yüksek nabız uyarısı verdi ve bilekliğim dakikada bir şekilde ölçüyordu nabzımı. Gece ne yaşadım? Bir imama vs. gözükmem mi gerek?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam ama cidden uyanıktım ve su almaya üşendiğim sırada derin uyumuşmuyum diye bilekliğime bakmıştım. Bu olayı ardı ardına yaşamam gene de uyku felcinin örneği mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
m4tehan
Yetkin
Hocam ama cidden uyanıktım ve su almaya üşendiğim sırada bilekliğime bakmıştım derin uyumuş muyum diye ve bu olayı ardı ardına yaşamam gene de uyku felcinin örneği mi?
Cidden uyanık değilsindir, sen öyle sanıyorsun bana hayatım boyunca 100+ kere olmuştur bu durum son zamanlarda yaşamıyorum ama yaşamak istiyorum çok değişik bir durum bilincin açık ve rüyada olduğunu anlıyorsun hatta o anki ortamı falan çok net görüyorsun.
O anki durumda ekranlar düzgün şekilde de gözüküyor mu?Cidden uyanık değilsindir, sen öyle sanıyorsun bana hayatım boyunca 100+ kere olmuştur bu durum son zamanlarda yaşamıyorum ama yaşamak istiyorum çok değişik bir durum bilincin açık ve rüyada olduğunu anlıyorsun hatta o anki ortamı falan çok net görüyorsun.
Bir din adamına görünmek dışında her şeyi yapabilirsin.
Buna yakın deneyimim oldu. Kabus görmekten farkı yok gibi.2 gün önce saat kaç emin değilim, su almaya kalkacağım zaman bir anda annemin konuştuğunu duydum fakat anlaşılabilir değildi ve uyanıktım. Annemin dediklerini anlamaya çalışırken kulaklarım çok kötü çınladı ve odamda uzun boylu siyah bir yaratık mıdır ne denir bilmiyorum ama sürekli bana doğru bakıyordu ve nefes alamıyordum. Ayrıca kitlendim ve gözlerimi de hareket ettiremiyordum. Aynanın karşısındaydı ve aynada o varlık görünmüyordu. Dün bilekliğim takılıydı ve gene su almaya çıkacağım zaman saat 03.26 gibi bir şeydi, 5 farklı çocuğun konuştuğunu ve top vurma sesleri geldiğini duydum. Aynı şekilde ne dediklerini anlamaya çalışırken bir varlık gene ortaya çıktı ve kulaklarım çınladığı anda geldi. Sonrasında gene kulaklarım çınladı ve bir tane daha ortaya çıktı. Bir tanesi 2 gün önceki ile aynı yerdeydi ve aynı şekilde kilitlendim. Bilekliğim 30 kez yüksek nabız uyarısı verdi ve bilekliğim dakikada bir şekilde ölçüyordu nabzımı. Gece ne yaşadım? Bir imama vs. gözükmem mi gerek?
Minibüs Bakanı
Yetkin
Uyku felcine benziyor. O yaratığı gördüğün için korkmuşsun. Korktuğun için nabzın çok yükselmiş. Olabilir. Bende yaratık görmeden nefessiz kalmış gibi hissetmişsin. Bir şey olmaz.
m4tehan
Yetkin
O anki durumda ekranlar düzgün şekilde de gözüküyor mu?
Evet ilk defa yaşadığın için anlayamıyorsun bu kadar takma kafana.