tear

Üstün
Makaleler
34
Az once Opera GX sayesinde Free Nitro aldim daha dogrusu oylesine denedim eski Türkiye kartimla denedim şu an yurtdisindayim kartım Türkiye'de kaldı
Ben de bu gecersiz yazan karti girdim Nitro almak icin ve ise yaradi bu nasıl mumkun oluyor? Cunku normalde bot olup olmadigimizi kontrol etmek icin belirli bir miktar para cekip geri veriyordu bu limit kalkti mi?

Screenshot 2024-02-12 224450.webp

Screenshot 2024-02-12 224623.webp

Son düzenleme:
Az once Opera GX sayesinde Free Nitro aldim daha dogrusu oylesine denedim eski Türkiye kartimla denedim şu an yurtdisindayim karim Türkiye'de kaldi.
Ben de bu gecersiz yazan karti girdim Nitro almak icin ve ise yaradi bu nasıl mumkun oluyor? Cunku normalde bot olup olmadigimizi kontrol etmek icin belirli bir miktar para cekip geri veriyordu bu limit kalkti mi?

Eki Görüntüle 18394

Eki Görüntüle 18395
O limit kafasına göre çalışıyor, abonelikler sayfasında yönet kısmından iptal ederseniz para çekmez. Çekemez.

O onay miktarı 20 TL gibi bir şeydi ben birkaç ay evvel Nitro aboneliği alırken.

Geçersiz varsaydığı kartta o kadar bir mebla kalmadığından emin misiniz? Bu onay işlemini hiç bir ücret almadan yapıyor mu hiç bilmiyorum.

Bunun dışında geçersiz karttan para çekimi yapamaz.

O onay miktarı 20 TL gibi bir şeydi ben birkaç ay evvel Nitro aboneliği alırken.

Geçersiz varsaydığı kartta o kadar bir mebla kalmadığından emin misiniz? Bu onay işlemini hiç bir ücret almadan yapıyor mu hiç bilmiyorum.

Bunun dışında geçersiz karttan para çekimi yapamaz.
Eskiden yoktu hocam. Xboxta millet 50.hesabına nitro alınca onay getirdiler ama arkadaşta olmamış sanırım. Operadan kaynaklı olabilir.