Hiç yapamayacağım hissine kapılıyor musunuz?
Şu an ben 7/24 bunu yaşıyorum. Ama şunu düşün, yapamayacak olsan bile bu sene çalışıp elinden gelenin en iyisini yapmalısın. Bu seneyi yapamayacağım diye tamamen salarsan hiçbir zaman yapamayacaksın. Basamakları çıkmaya devam etmek zorundasın.

Okul puanım iyi sayılır ama üniversite konusunda kafam karışık. Gelecek yıllarda ne olur bilmem ama her sene mezun olan gençlerin çoğu boşta kalıyor, işsizlik seviyesi çok ilerledi. Sınav kolay veya zor olsun, önemli olan 2-4 yıl okuyup emek verdiğimiz bir eğitim kurumunun karşılığını alıp almayacağımız meçhul. Yine de motivasyonu düşürüp çalışmayı elden bırakmamak lazım, hayat ne gösterir bilemeyiz.

Sınav at yarışına döndü. Sorular zorlaşıyor sıralamalar kolay sınavmış gibi geliyor. Hak edilen sıralamalar gelmiyor. İşimiz çok zor. 2018-2023 arası kazananlar çok şanslı.

Benim çok hedefim var,
Asıl hedefim Yazılım Mühendisliği,
İkinci hedef olarak Genetik Mühendisliği (biyolojiyle uğraşmayı çok seviyorum),
Dilci yanım ağır basar ve dile gidersem Tercümanlık veya Akademisyenlik (İngilizce üzerine).

Sınav at yarışına döndü. Sorular zorlaşıyor sıralamalar kolay sınavmış gibi geliyor. Hak edilen sıralamalar gelmiyor. İşimiz çok zor. 2018-2023 arası kazananlar çok şanslı.
Kesinlikle katılıyorum. Sanki at yarışındayız gibi sürekli denemeler yapılıyor, ağır test kitapları ve ağır denemeler çözdürülüyor. Halbuki asıl sınavın o denemelerle alakası bile yok. O kadar zorlamıyorlar. Yayın evleri çok satalım diye zor soru yazıp parayla keyif yapıyorlar.