Bronzen
Başarılı
Hiç yapamayacağım hissine kapılıyor musunuz?Öyle yapıcan zaten, 89 OBP mevcut benim de ama hayvan gibi basıyorum mesela.
Düşecek sıralamayı +5 TYT/AYT kurtarır anca.
Hiç yapamayacağım hissine kapılıyor musunuz?Öyle yapıcan zaten, 89 OBP mevcut benim de ama hayvan gibi basıyorum mesela.
Düşecek sıralamayı +5 TYT/AYT kurtarır anca.
Şu an ben 7/24 bunu yaşıyorum. Ama şunu düşün, yapamayacak olsan bile bu sene çalışıp elinden gelenin en iyisini yapmalısın. Bu seneyi yapamayacağım diye tamamen salarsan hiçbir zaman yapamayacaksın. Basamakları çıkmaya devam etmek zorundasın.
Yaşamamak için İÜTF hoodie almayı planlıyorum, tetikleyici olarak.
Çok mantıklıYaşamamak için İÜTF hoodie almayı planlıyorum, tetikleyici olarak.
Abi senin hedefin nedir?Sınav at yarışına döndü. Sorular zorlaşıyor sıralamalar kolay sınavmış gibi geliyor. Hak edilen sıralamalar gelmiyor. İşimiz çok zor. 2018-2023 arası kazananlar çok şanslı.
Sizin hedefiniz nedir?
YBS okuyacağım.
Benim çok hedefim var,
Kesinlikle katılıyorum. Sanki at yarışındayız gibi sürekli denemeler yapılıyor, ağır test kitapları ve ağır denemeler çözdürülüyor. Halbuki asıl sınavın o denemelerle alakası bile yok. O kadar zorlamıyorlar. Yayın evleri çok satalım diye zor soru yazıp parayla keyif yapıyorlar.Sınav at yarışına döndü. Sorular zorlaşıyor sıralamalar kolay sınavmış gibi geliyor. Hak edilen sıralamalar gelmiyor. İşimiz çok zor. 2018-2023 arası kazananlar çok şanslı.