Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İzmir
Iyi aksamlar hocalarim. Kulaklik taktigimda bu ses beni rahatsiz etmiyor ancak sormak istedim. Sistemimden gelen bu ses coil whine mi?

Arkada 3 saniye civari direksiyon seti sesi geliyor. Onun disinda ses bariz belli oluyor. Onu sormaktayim.

Iyi aksamlar hocalarim. Kulaklik taktigimda bu ses beni rahatsiz etmiyor ancak sormak istedim. Sistemimden gelen bu ses coil whine mi?

Arkada 3 saniye civari direksiyon seti sesi geliyor. Onun disinda ses bariz belli oluyor. Onu sormaktayim.

Coil Whine değil bu. Daha yakından video çeker misiniz?

1.6 TDI sesi bu nerede olsa tanırım. Şaka bir yana Coil Whine olduğunu sanmıyorum. Kasa içindeki kabloların fanlara değmediğinden emin olun. Fanlarda boşluk da olabilir vidaları biraz sıkmayı deneyin. HDD varsa belki ondan geliyor da olabilir. Devamlı mı geliyor yoksa ilk açılışta mı?

Cw ile uzaktan yakından alakası yok, fanların birinin rulmanından geliyor.
Sorun yaratir mi? Ne yapmam gerekli?

1.6 TDI sesi bu nerede olsa tanırım. Şaka bir yana Coil Whine olduğunu sanmıyorum. Kasa içindeki kabloların fanlara değmediğinden emin olun. HDD varsa belki ondan geliyor da olabilir. Devamlı mı geliyor yoksa ilk açılışta mı?
Eminim degmiyor. Daha gecen temizledim. 2. attigim cogunlukla geliyor. Ilk attigim ara sira geliyor ilk acilista.

Sorun yaratacak bir sese benziyor, kesinlikle normal değil. Sanki kablolardan biri fanlara değiyor; kontrol eder misiniz?