Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İzmir
Iyi aksamlar hocalarim. Kulaklik taktigimda bu ses beni rahatsiz etmiyor ancak sormak istedim. Sistemimden gelen bu ses coil whine mi?

Arkada 3 saniye civari direksiyon seti sesi geliyor. Onun disinda ses bariz belli oluyor. Onu sormaktayim.

HDD'den gelmiyor hocam harici var.

HDD varsa HDD okuma sesine de benziyor evet fakat bu kadar sesli olmaması gerek. Eğer HDD yoksa, en fazla fan bozulur bir noktadan sonra, harici bir şey olmaz. Fan kaynaklıysa tabii.

Umarim fan kaynaklidir. Dursun bakalim bozuldugu yerde degistiririz.

HDD varsa HDD okuma sesine de benziyor evet fakat bu kadar sesli olmaması gerek. Eğer HDD yoksa, en fazla fan bozulur bir noktadan sonra, harici bir şey olmaz. Fan kaynaklıysa tabii.
Arka fandan oldugu kesinlesti. Rulman gobeginde bosluk var gibi. Cunku oynattigimiz an kasayi arka fanin o tarafa azicik vurdugumuz gibi ses yine basladi. Bozuldugunda degistiririm.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hocalarim. Kulaklik taktigimda bu ses beni rahatsiz etmiyor ancak sormak istedim. Sistemimden gelen bu ses coil whine mi?

Arkada 3 saniye civari direksiyon seti sesi geliyor. Onun disinda ses bariz belli oluyor. Onu sormaktayim.

SF25'in sesi gibi geldi. (!)

Kablonun sürttüğünü de düşünmüyorum bariz şekilde aralıklı geliyor çünkü.
Rulmanlardan birinin sorunlu olması muhtemel, fanları tek tek söküp veya elle durdurup kontrol edebilirsiniz.

SF25'in sesi gibi geldi. (!) Kablonun sürttüğünü de düşünmüyorum bariz şekilde aralıklı geliyor çünkü.
Rulmanmardan birinin sorunlu olması muhtemel, fanları tek tek söküp veya elle durdurup kontrol edebilirsiniz.
Hocam arka fan'in oraya vurdum ses basladi. Zaten o fan ara sira duruyordu kendi kendine. Bozuluncaya kadar devam.
SF25'den daha hizli benim fanlar :cool: